Nyereményjátékok

Ajándék hétvége szerelmeseknek!

Újra itt a nyár, int a napsugár! Itt az idõ, hogy felvedd a nyúlcipõt, beköltözz egy hosszú hétvégére a Grand Hotel egyik nagystílû apartmanjába, ágyba kérd a messze földön híres, "grandos" fagyikelyhet - ha ehhez van hangulatod -, kirittyentsd magad és irány a Duna-parti Catedral - itt már várnak rád gyertyafényes vacsorával. S ha még ez is kevés lenne, csapd a hónod alá a Libri ajándékát, egy lenyûgözõ útikönyvet Budapestrõl. Természetesen mindezt a Kedveseddel. Játssz velünk és nyerj!







Az apartman, kattints rá!
Nincs más dolgod, mint a Szeressünk rovatból öt cikk címét összegyűjteni és a helyesen kitöltött kérdőívet beküldeni nekünk. Aztán már csak Fortuna mosolyára lesz szükséged. A szerencsés játékos – Kedvesével együtt – egy szerelmes hétvégét nyerhet. Sorsolás június 28-án.

Itt játszhatsz>>








Kattints a képre!
A Grand Hotel Hungaria
(VII. Rákóczi út 90.) jóvoltából:


• július 5-7-ig egy kétszemélyes apartman
• svédasztalos reggeli
• fagyibónusz

Tudtad, hogy itt lakott többek között Brad Pitt, Mike Oldfield, Muszynsky érsek, Dariusz Michalczewski, Sting, Peter Gabriel, Bruce Springsteen?





Kattints a képre!

Tudtad, hogy az elegáns Beatrix étteremben esténként virtuóz cigányzene szól, és a vendégek végigkóstolhatják a magyar és nemzetközi konyha ínyencségeit, csakúgy, mint a hangulatos Fiákerben, mely igazi szerelmi fészek?

A Fiaker étteremben HAPPY HOURS: a hét minden napján délután 3 és 6 óra között 50% engedmény az ételek áraiból. A Lobby Bárban UZSONNABÜFÉ: a hét minden napján délután 4 és 7 óra között kávé, tea, gyümölcssaláták, sütemények korlátlan fogyasztással 800 ft/fő.



Grand Hotel Hungaria itt>>

Tel.: 06-1-478-1100
 





A Catedral Café, Pub & Restaurant jóvoltából:
• gyertyafényes vacsora, két személyre


Az Erzsébet híd lábánál elhelyezkedő (V. Váci u. 33.) csodás étterem századfordulós környezetben, ódon hangulattal, páratlan kilátással várja vendégeit.

A mindenki számára megfizethető vendéglátás igazi csáberő. Nemzetközi, magyar és vegetáriánus ételkülönlegességek, finom csemegék, no és a zamatos borok mellé figyelmes és családias kiszolgálás párosul.

Mikó István és társulata igazi színházi csemegékkel várja az ide betérőt legújabb zenés, nyári kabaréjával melynek szereplői: Mikó István, Rátonyi Hajni, Győri Péter, Szabó Anikó, Suha Kálmán.

Catedral Café, Pub & Restaurant itt>> 

Tel.: 06-1-318-3239






A Libri jóvoltából:
• Nagy Budapest könyv

Ez a könyv megtanítja, hogyan lehet élvezni egy olyan különleges képződményt, mint a modern nagyváros. Keveréke az útikönyvnek, a történelemkönyvnek és a manapság divatos „How to” kézikönyveknek: „Hogyan legyünk könnyen, gyorsan bennfentes budapestiek?”. Tárgya röviden a város- és életszeretet. Megpróbálja olvasóit bevezetni az építészettörténetbe, a vizuális és kulináris gourmet tudományokba, és sok más haszontalan tudományba.  A 256 oldalas könyv ára 2600 Ft. Libri itt>>

Tel.:06-1-370-0610

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top