Nyereményjátékok

Láthatatlan, mégis láthatóan természetes (X)

Egy nő ápolt megjelenéséhez hozzátartozik a sminkelés. A jó smink alapja, a jó minőségű és gondosan kiválasztott alapozó.

Alapozó vásárlásakor többféle szempont alapján kell mérlegelnünk. Nem elég bőrünk típusát figyelembe venni, hanem az árnyalat megválasztására is érdemes időt szánni, hiszen egy rosszul megválasztott szín idegenné teheti arcunkat, sőt, öregíthet is minket. A terméket ne kezünkön, hanem állunk vonalán próbáljuk ki, kézfejünknek ugyanis más színe van, mint arcbőrünknek.

A Maybelline új Affinitone alapozójának 8 árnyalatából mindenki megtalálja a színben leginkább hozzá illőt, mely tökéletes fedést, és ezáltal ragyogó összhatást eredményez.

A megfelelő szín mellett a megfelelő textúra is elengedhetetlen. A tökéletes alapozás legfontosabb ismérve, hogy észrevehetetlenül, a természetesen ragyogó bőr hatását keltve fedi el az apróbb bőrhibákat.

Az új Affinitone természetes pigmenteket és E-vitamint tartalmaz, így nemcsak megszépíti, hanem hidratálja és védi is a bőrt, miközben tökéletes fedést biztosít.

Ha úgy akarunk sminkelni, mint a profik, tegyünk először egy pötty alapozót homlokunkra és alaposan simítsuk el. Ezt követően a szem környékére apró, ütögető mozdulatokkal vigyük fel a terméket, végezetül az arccsont, az orr és az áll alapozásával fejezzük be a műveletet.

További műhelytitkokért látogasson el a www.maybelline.hu oldalra, ahol hasznos sminktippeket olvashat.

Ha pedig nyerni szeretne, válaszoljon három kérdésre. A helyes megfejtők között 10 000 forint értékű Maybelline ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top