Nyereményjátékok

Béres Szőlőbirtok és Pincészet (X)

A gyógyszeripari tevékenységgel hírnevet szerzett Béres család 2002-ben alapított borászatot Tokaj-hegyalján, a festői szépségű Erdőbénye határában. A birtok teljes területe 93 hektár, mely magába foglalja a történelmi Lőcse dűlőt és a kiváló adottságokkal rendelkező Omlás és Diókút dűlőket. Az elmúlt évek építő munkájának eredményeként a birtok szőlő területe 45 hektárra bővült, nagyrészt új, korszerű ültetvények telepítésével, valamint 2006-ra felépült a birtokközpont modern feldolgozó, palackozó és vendéglátó épülete.

A birtok célkitűzése, hogy a természetet tisztelve, a megalkuvás nélküli minőségre törekedve, a Tokaj-hegyaljai hagyományokat a modern borászati technológiával ötvözve olyan kiváló borokat állítson elő, amelyek tovább öregbíthetik a tokaji borok hírnevét hazánkban és külföldön egyaránt.

 

A Béres Szőlőbirtok borai számos elismerést nyertek különböző rangos hazai és nemzetközi versenyeken. A kínálatban Hegyalja tradíciójának megfelelően aszú, furmint, szamorodni, sárgamuskotály, hárslevelű szerepel, de szeretnék a borkedvelő közönséget cuvée boraikkal is megismertetni. A Béres cuvée, valamint Magita és Naparany névre hallgató édes és száraz cuvée után idén ősszel boltokba került a félszáraz Holdezüst Cuvée is.

A Béres borok kedvezményes pincei áron megvásárolhatóak a birtok borszaküzletében, valamint a www.beresbor.hu oldalon található webáruházban. Emellett megtalálhatóak a borok számos hazai ismert borkereskedésben, borszaküzletben, étteremben ill. szupermarketek polcain.

A Béres Szőlőbirtok szeretettel várja egész évben a borkedvelőket, borbarátokat a pincészet látogatására, borkóstolóra. Vendégeink munkatársaink vezetésével megismerkedhetnek az építőipari Nívó-díjjal kitüntetett birtokközpont épületével, betekintést kapnak a szőlőtermesztés és a borkészítés folyamatába, és a különböző borkóstolási ajánlatok közül választva lehetőségük nyílik a borok megkóstolására.

 

Nyitva tartás: hétköznap 9-16 óra között. Ettől eltérő időpont esetén ill. hétvégén előzetes bejelentkezés alapján várjuk az érdeklődőket.

 

 

Cím: 3932 Erdőbénye, Lőcse dűlő

Tel: 06-47/536-000

www.beresbor.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top