Nyereményjátékok

Vonzó dekoltázst, formás melleket – de azonnal! (X)

Tinédzserkorod óta méregeted magad a barátnőidhez, az edzőteremben a melletted állókhoz, na és az óriásplakátok és a címlapok tökéletes testű modelljeihez. A tükör előtt állva számtalan órát töltöttél már el azzal, hogy a melleidet milyenre kellene "átszabatni", hogy saját magad szerint valóban dögösen nézzél ki. Ismerős helyzet? Esetleg tovább is játszottál már a gondolattal?

Először is – gondold át!

Sem lebeszélni, sem rábeszélni nem akarunk téged a plasztikai műtétre. Elsőre persze érdemes átgondolni, valóban szükséged van-e rá, nincs-e más út, hogy megbarátkozz a melleiddel, formálj rajta mozgással vagy egy szexi melltartóval.

Vannak helyzetek, amikor ez tényleg kevés, sőt, le is fogytál sok-sok hónap alatt, és épp amiatt változott meg a tested, vagy esetleg a terhességtől nyúlt meg a bőröd túlzottan, és ezért veszítetted el a korábban formás melleidet és tűnt el vonzó dekoltázsod.

Felkészülés testben és lélekben

A mellműtét változást jelent majd az életedben nagyon sok területen. Egyik pillanatról a másikra megváltozik a tested egyik lelkileg „legfontosabb” része, a tükörbe nézve meg kell ismerned az „új” alakodat, bánni kell vele, s tudni kell viselni. Fontos és érdemes erre lelkileg is felkészülni, hogy miben leszel más, s mennyire akarod ezt kiemelni a mindennapokban. Ne feledd, ha a műtét látványos változással jár, a „De jól nézel ki, lefogytál? Mi történt, egész megváltoztál?” kérdésekre jobb, ha előre készülsz válaszokkal aszerint, hogy a kérdező orrára akarod-e kötni, miért lát változást, vagy csak élvezni akarod a bókokat. Türelmesnek is kell lenned. Számíts arra is, hogy a műtétek többsége után a dekoltázsod nem azonnal lesz tökéletes. A mellműtétek esetén például, bár a felépülésed 2 hétig tart, de 3-6 hónapba is beletelik, míg a melleid új, végleges formájukat elérik.

Fizikailag is fel kell készülj. Ha van túlsúlyod, érdemes lefogynod közel az ideális súlyra, és tartani is azt, mert a műtétek eredménye erőteljesebb fogyástól vagy hízástól megváltozik az idők folyamán. Érdemes átgondolnod, hogy tervezel-e a közeljövőben terhességet. Ha igen, akkor például a mellkisebbítő vagy mellfelvarró műtéteket érdemesebb későbbre halasztani, mert sokat változik a szoptatástól a mell formája és súlya. Mellnagyobbító műtétnél ez kevésbé szempont, implantátummal is gond nélkül lehet szoptatni.

Ha tanácsaink után úgy érzed, lelkileg és fizikailag is készen állsz, s van pár nyugodtabb heted, amikor a műtétet be tudod ütemezni, akkor elérkezett az ideális időpont arra, hogy felkeress egy szakembert, és kikérd az ő tanácsát is, hogy pár hónappal később büszkén viselhesd az új dekoltázsodat.

 

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top