Nyereményjátékok

Okos Fogyás – Légy önmagad és családod testsúlymenedzsere! (X)

A január mindenkinek a nagy elhatározások, komoly fogadalmak és lelkes újrakezdések időszaka. Így van ez akkor is, ha a nem kívánatos kilóktól való megszabadulás a cél.

Ragadj tollat, szerezz egy papírt, és írd le a következő varázslatos mondatokat:

„2009-ben mindent elkövetek annak érdekében, hogy visszanyerjem egészséges, ideális testalkatomat!
Az év első hónapjaiban figyelmemet magamra irányítom, és olyan módszert választok, amellyel nem elveszek a testemtől, hanem megajándékozhatom őt energiával, egészséges, finom ételekkel, és pihenéssel.
Tudom, hogy a testem meghálálja a gondoskodásomat, és ezúttal sikerülni fog lefogynom!”

Mielőtt bármilyen programba is fognál, állj meg egy pillanatra, gondold végig a lehetőségeket és tájékozódj! Nem mindegy, hogy a vágyott siker érdekében milyen utat választasz. A rengeteg kudarcba fulladt fogyókúrás próbálkozás csalódottságot, a hit és az önbizalom csökkenését eredményezi. Ne fordulhasson veled elő, hogy rengeteg energia, idő és pénz beinvesztálása után döbbensz rá, hogy „rossz falnak támasztottad a létrát!”

Azaz a választott módszer, amelyben annyira bíztál nem működik vagy csak ideiglenes eredményt hoz és végső célodhoz nem vitt közelebb egy tapodtat sem. Az elhízás kialakulásának és a kudarcba fulladt fogyókúrás próbálkozásoknak számos alapvető, ugyanakkor az emberek többségében nem tudatosult oka van.

Sokan gondolják, hogy önmagában a túl sok étel elfogyasztása, esetleg az édességek, tészták vagy egyéb más úgynevezett „hízlaló” ételek okozzák a túlsúly kialakulását. Mások azt képzelik, hogy azért nem tudnak lefogyni, mert képtelenek lemondani a vacsoráról.
Sokan állandóan koplalnak, új és új csodamódszerekkel próbálnak sikert elérni, gondolván, minél kevesebbet esznek, annál inkább csökkeni fog a testsúly és biztosan leolvadnak a felesleges zsírpárnák, a kilók mégis makacsul megmaradnak
Megint mások kemény edzésekkel sanyargatják testüket, remélve, hogy rövid időn belül visszanyerhetik ideális testalkatukat.

Mégis valahogy nem történik meg a várva várt csoda. Valahol félrecsúsznak a dolgok. Több hónapos próbálkozás után a leadott kilók lassan, de biztosan visszajönnek. És nem értjük! Mit kéne még tennünk? Mennyi áldozatot hozzunk még? Mivel próbálkozzunk? Kinek vagy minek higgyünk?

Az emberi szervezet egy Csoda! Hihetetlenül kifinomult, összetett, intelligens, öntanuló rendszer.

Egészséges testünk szabályozó mechanizmusai az őt érő legkeményebb beavatkozásokat vagy támadásokat is képes kivédeni vagy korrigálni.

De sajnos még ez a szuper intelligens rendszer sem képes mit kezdeni azzal, ha életvitelünkkel újra és újra súlyosan vétünk önmagunk ellen.
A fogyókúrás próbálkozások többsége durva, agresszív beavatkozásnak számít a testünk intelligens rendszerével szemben. Bizonyos módszerek ahhoz hasonlítanak, mintha egy számítógépet kalapáccsal próbálnánk megjavítani.

A Megoldás a szervezetünkkel való együttműködés. Ennek pedig feltétele, hogy ismerjük a testünket és annak alapvető működési mechanizmusait.
Értsük meg, hogy az elhízás kialakulásának és kudarcba fulladó fogyókúrás próbálkozások egyik alapvető oka az anyagcsere lelassulása. Ennek pedig konkrét életvitelbeli okai vannak.
Meg kell tanulnunk azt is, hogyan hat a mozgás a szervezet zsírfelhasználásra. Nem minden sport fogyaszt! A fitness stúdiók szolgáltatásai gyors és biztos fogyást ígérnek, de tudnunk kell azt is, hogy nem elég heti rendszerességgel edzésre járnunk. Azt is tudnunk kell, hogy milyen időtartamban és milyen intenzitással, milyen edzésmódszerrel kell sportolnunk ahhoz, hogy valóban zsírokat égessünk és idővel látványosan leolvadjanak a nem kívánatos zsírlerakódások.

Meg kell ismernünk a fogyókúrás tévhiteket, és azokat a veszélyeket, amelyeket a csodamódszerek, és a különböző divatdiéták hordoznak.

Egyszóval minél többet kell tanulnunk önmagunkról! Ez a tájékozottság pedig egy életen át bőségesen meghálálja magát. Működj együtt a testeddel és a Csoda megtörténik! Garantáltan!

Hogy valóban a megfelelő falhoz támasszuk a létrát, ebben nyújt segítséget a Fat Free Testsúlycsökkentő Központ.

Azonnali segítséget kapsz, ha most rögtön átkattintasz a Fat Free Testsúlycsökkentő Központ honlapjára! Iratkozz fel a Központ öt részből álló ingyenes testsúlycsökkentő hírlevél sorozatára. Minden ötödik napon kapni fogsz egy-egy a testsúlycsökkentéshez szükséges hasznos tanítást. Legyen ez az első lépés karcsú és energikus önmagad felé!

Második lépésként találsz egy ingyenes online állapotfelmérés és diagnózis szolgáltatást. Néhány adatod megadása után a Fat Free Központ munkatársai elkészítik személyes diagnózisodat, amely tisztázza a jelenlegi elhízás pontos mértékét és a benne rejlő kockázatokat. Egy ilyen kiértékelés tiszta képet teremt a szükséges lépések elkészítéséhez és egy hatékony fogyókúrás program elkészítéséhez.

Egy további szintén ingyenes lehetőség személyes időpont egyeztetéssel egy konzultációt kérni a központ munkatársaitól. Ez egy egyórás állapotfelmérés és elbeszélgetés, amelynek keretei között fogyókúrás életmód tanácsadó szakemberek pontosan feltérképezik azokat az okokat, amelyet a túlsúly kialakulásához vezettek és javaslatot tesznek arra, hogyan nyerheted vissza a legrövidebb idő alatt ideális alakodat és vitalitásodat.

A Fat Free Életmódközpont által kidolgozott vitalizáló és testsúlycsökkentő módszer ezreknek segített megérteni testük működését, elérni azt a tudatosságot, hogy egy életen át képesek legyenek együttműködni szervezetükkel és könnyedén, szórakozva megszabadulhassanak súlyfeleslegüktől.

Budapestieknek hathetes testsúlycsökkentő életmódkurzusokat kínál a Fat Free Központ. A dietetikus által összeállított személyre szabott étrend, heti rendszeres pulzuskontrollált zsírégető mozgásprogram és az egészséges testsúlycsökkentés témakörét körbejáró előadássorozat alkotja a sikerhez vezető utat.

Azoknak, akik vidéken élnek, kismamák vagy feszes időbeosztásuk miatt nem áll módukban rendszeresen részt venni a Fat Free Központ foglalkozásain, ajánljuk az Okos Fogyás Életmódprogram dobozos tréninget. Ez a különleges oktató és életmódprogram lehetővé teszi, hogy otthonodban, kényelmesen, egyéni időbeosztásodnak megfelelően tanuld meg az egészséges fogyás módszerét.

Az Okos Fogyás Életmódprogram tartalmaz egy nyolchetes személyre szabott étrendet, egy zsírégetó tornaprogram DVD-t, nyolc előadást DVD formátumban, egy életmódtanácsadó könyvet és egy munkafüzetet.

A Fat Free Testsúlycsökkentő Központ gondoskodott arról, hogy megszerezd az egészséges, karcsú és energikus testhez vezető út pontos leírását.

Jelentkezz még ma ingyenes állapotfelmérésre! Iratkozz fel a Testsúlycsökkentő hírlevélre és indulj el a célod felé!

www.lefogynideokosan.hu
www.okosfogyas.hu
Tel: 30/599 0631

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top