Nyereményjátékok

Ne égj le! Védekezz!

Tombol a nyár és mindenki igyekszik a lehető legtöbb időt a szabadban tölteni. A strandoknál kígyózó sorok állnak, hiszen a tikkasztó hőségben semmi nem esik jobban, mint a hűsítő víz és persze napfény minden mennyiségben. Az erős napsütéssel azonban vigyázni kell, mert bár jól esik, kevesen ússzuk meg ép bőrrel, hiszen a Nap sugarának nem csak jótékony hatásait élvezhetjük...

Ma már nem telik el úgy nyár, hogy ne lenne UV riadó és ilyenkor elegendő akár 15 percet a napon töltenünk, hogy a megálmodott aranybarna bőr helyett vörösre égjünk. Az UV index 3-7 közötti értékeknél elegendő fényvédő krémmel és megfelelő ruházattal védekezni, míg a 7 feletti értéknél már magasabb szintű védekezésre van szükség, ami azt is magában foglalja, hogy 11 és 15 óra között kerüljük a szabadban való tartózkodást is.

Az erős az UV sugárzás ellen, egyre többen használnak fényvédelmet és tartják be a napozás aranyszabályait, mégis van pár dolog, amire különösen oda kell figyelnünk.

 

Ne égj le! Védekezz!Milyen gyakran kenjük be magunkat?

A legtöbb fényvédőt, naponta többször kell használnunk, hogy megkapjuk a megfelelő védelmet, mert lemossa a víz, ledörzsölődik a bőrről, illetve a fény hatására könnyen lebomlik.

Ez igen kényelmetlen és nem túl gazdaságos, ráadásul a gyerekek „elfejtik” magukat naponta többször bekenni velük. Ezért fontos, hogy olyan terméket válasszunk, amely a liposzómák segítségével viszi be a fényszűrőt a bőr mélyebb rétegeibe, ezért elég naponta egyszer használni őket.

A Daylong fényvédő naptejcsalád termékei liposzóma alapúak, így teljes vízállóságot nyújtanak egész nap, még fürdőzés esetén is!

 

A csecsemők és gyermekek bőre más fajta védelmet igényel?

A válasz: igen! 1 éves kor alatt a bőr védekező mechanizmusa még gyenge, hiszen a bőr hámrétegének megvastagodása csak később alakul ki, ezért ne csak akkor gondoljunk a kicsik bőrének védelmére, ha strandolni megyünk. A babakocsiban fekvő csecsemőt is védenünk kell a nap okozta sérülésektől,  hiszen még árnyékban is az UVA és UVB sugarak 50%-a éri a baba bőrét. Azt is fontos tudni, hogy az 1 év alatti csecsemők bőrén csak fizikai filtert tartalmazó fényvédőt szabad alkalmazni.
A Daylong MicroSun Baby mikropigment alapú krém, amely magas fokú védelmet nyújt az 1 év alatti csecsemőknek. A mikropigment ugyanis tükörként veri vissza a napsugarakat, így megelőzve a leégést.

Ne égj le! Védekezz!

 

1 éves kor felett fizikai és kémiai filterre is szükség van, hogy megóvjuk a kisgyermek bőrét. Ebben a korban használjunk gyermekeknek gyártott védőkrémet, mint amilyen a Daylong Kids, hiszen a gyerekek imádnak kint játszani, de kevésbé ismerik az UV sugárzás káros hatásait. Mivel elég naponta egyszer felvinni a bőrre, mind a gyermeknek, mind a szülőnek igen kényelmes megoldást kínál a káros sugarak elleni védelemben. Összetételének köszönhetően pedig a pattanásokra hajlamos tinédzser bőr állagát sem rontja, így ők is előszeretettel használják majd. Ha tinédzser korú gyermekünk van, mindig olyan fényvédőt válasszunk, amelyen szerepel a „nem komedogen” felirat, vagyis, hogy a pattanásos bőr állapotát nem rontja.
A Daylong Kids kifejezetten gyerekeknek és serdülőknek lett kifejlesztve, kompromisszumok nélkül nyújt egész napos fényvédelmet és ápolja az érzékeny bőrt!

Ne égj le! Védekezz!

 

A bőr nem „felejt” és később is emlékezni fog az elszenvedett UV sugarakra. Szülőként példát kell mutatnunk és már egészen kicsi kortól oktatnunk kell a gyerekeket a helyes védekezésre.

Ne égj le! Védekezz!Ha fényérzékeny vagy nem mehetsz napra?

Sajnos sokak számára ismert a napallergia, amelyről a legtöbben azt gondolják, hogy a „megváltozott” napnak köszönhető, pedig néha olyan prózai okok állnak a hátterében, mint a gyógyszerszedés melletti napon tartózkodás (Figyelem: Nem napozás, csak a szabadban eltöltött idő)
A Daylong segítséget nyújt a fényérzékenységben, napallergiában szenvedőknek is!
Ilyen esetben használd a Daylong Actinica-t minden nap, és máris élvezheted a napsugarakat!

Melyiket válaszd?

A fényvédő kiválasztást bőrtípusunk és az UV sugárzás erőssége együttesen határozza meg. Amikor nincs szükség magas faktorszámú készítményre akkor ne vegyünk azt. Ha nem tartózkodunk vízparton a 15-ös faktorszámú Daylong termékek elég biztonságot nyújtanak a bőrünknek, viszont vízparti nyaralásnál válasszunk a Daylong termékcsalád 25-ös faktorú és 50+ -os faktorszámú termékei között.

 Ne égj le! Védekezz!Ne égj le! Védekezz!Ne égj le! Védekezz!

 

 

 

 

 

 

Amivel még óvhatjuk a bőrünket!

Ne égj le! Védekezz!Napozás után használjunk napozás utáni testápolót.
A Daylong Night Repair, napozás utáni, sejtmegújító hatású, liposzóma alapú, hűsítő, hidratáló, regeneráló és bőröregedést gátló testápoló.

Viseljünk hosszú sötét ruházatot, napszemüveget és nagy karimájú kalapot, és persze kerüljük délidőben a direkt napot.

Évente menjünk el anyajegyszűrésre bőrgyógyász szakorvoshoz. A vizsgálat 10 percet vesz igénybe és megfizethető, nem úgy, mint az egészségünk!

 

A Daylong fényvédő naptejcsalád napi egyszeri használattal, minden korosztály számára – csecsemőkortól a felnőtt korig -, minden bőrtípusra – az extra érzékeny bébi bőrtől a problémás serdülőkoron át a napallergiáig -, megbízható, egész napos védelmet nyújt, mind az UVB, mind az UVA sugárzás ellen az egész családnak! 

 

Kapható a gyógyszertárakban, vagy a www.daylong.hu webáruházban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top