Nyereményjátékok

Édes élet a zuhany alatt

Végre eljött a tavasz és előbújtak az első napsugarak! Igaz, az idő még változékony, ami megviseli a szervezetem, de ezen nem lepődőm meg, hiszen minden évszaknak megvan a maga "fáradsága". A tavasz viszont számomra mást jelent. A természettel együtt én is szeretek újjáéledni, így nem hagyom, hogy erőt vegyen rajtam a tavaszi fáradság.

Édes élet a zuhany alattAz egész napom nagyon feszített, hiszen a mindennapi feladataim mellett meg kell küzdenem az ezzel járó stresszel is. Ezernyi gondolat cikázik a fejemben, így a nap végén csoda, hogy egy kis kényeztetésre vágyom?! Egy ilyen fárasztó nap után szeretek a zuhany alatt állni, ami alapból élvezet, de hidd el, lehet ezt még fokozni! Mivel? A megfelelő tusfürdővel!

Mindig is nagyon hagyatkoztam az érzékeimre, ezért a tusfürdőmet általában az illata és csomagolása alapján választom ki. A Palmolive termékekben még sohasem csalódtam, ezért ragaszkodom hozzá, de az újdonságokra is szomjazom, éppen ezért próbáltam ki az új Palmolive Naturals Nutrafruit krémtusfürdőt.

Már a külsejéről sem tudtam levenni a szemem, mert annyira izgalmas és esztétikus, hogy a benne lévő tusfürdő csíkos. De mitől csíkos? Kinyitottam a kupakot, mert a vizuális élmény mellett kíváncsi lettem, hogy mit rejt a flakon.

Belenyomtam a tenyerembe a tusfürdőt, ami krémesen lágy volt, nem átlátszó. A benne lévő örvénylő krémformula különböző sűrűségű, ami miatt a 2 komponens elkülönül. Miután magamra kentem a saját bőrömön tapasztaltam, hogy a benne lévő hidratáló, bőrpuhító, lágyító és tápláló összetevők tisztítják, ápolják és hidratálják bőrömet. A Palmolive Naturals Nutrafruit krémtusfürdő erdei gyümölcskivonatot is tartalmaz, ami oly játékossá teszi színvilágát és friss gyümölcsillatot áraszt.

Tusolás után mintha kicseréltek volna, hiszen bőröm tapinthatóan puhább lett és a gyümölcsillatot még jó ideig érzetem magamon. A korábbi fáradtságomnak nyoma sem volt, testem és lelkem tetőtől talpig újjászületett a zuhany alatt.

Édes élet a zuhany alatt

Kényeztesd magad Te is a hidratálás élményével és próbáld ki a Palmolive Naturals Nutrafruit krémtusfürdőt gránátalma, mandarin vagy kiwi „ízben”!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top