Nyereményjátékok

Paco Rabanne Lady Million parfüm

Találd meg és gyűjtsd össze a VALENTINO és VALENTINA figurákat a Nők Lapja Cafe oldalain és nyerj egy 30 ml-es Paco Rabanne Lady Million parfümöt!

Paco Rabanne Lady Million parfüm“A design nem a csábításról szól, hanem a meghökkentésről.”
Paco Rabanne

Provokáció, túlzás, fantázia és humor, ezek Paco Rabanne világának kulcsszavai. A couture-től a pret-á-porter –ig, a kiegészítőktől a parfümökig ez a férfi sosem áll le az újításokkal. Dacol a tilalmakkal, szembeszáll a berögzült szabályokkal; a tehetséges lázadót mindig a vakmerősége vezérli. A rhodoid-tól a fémig, a hálós anyagtól az aranyig mindegyik alapanyag megadja magát a tervező vágyainak, hogy kifinomulttá és ragyogóvá varázsolja a nőket. Egészen a gyémánt végső, állandó szépségéig elmegy.

“Ez az izgalmas utazás a 1 Million csábító dandy-jével kezdődött. Most a hasonmása lép elő… Egy elbűvölő fiatal nő, tökéletes, látszólag törékeny, mégis hihetetlenül érzéki és tüzes temperamentumú. Mint az illat és a gyémánt, a Lady Million is sokoldalú. A friss, virágos fejjegy egy elragadó, erőteljes fás jeggyé érik néhány titokzatos eljárásnak köszönhetően.”

A 1 Million Világa

Feszegeti a határokat, humorral alkalmazza a túlzásokat. A vakmerő 1 Million illat beindítja a férfiak fantáziáját és vágyát, miközben egy magabiztos, intelligens lélek álmait fejezi ki. Egy illat azoknak a férfiaknak, akik nem félnek megmutatni, kik is ők valójában. Világsiker – a 1 Million –t hatalmas lelkesedés fogatta a 2008-as bevezetésekor, mindenhol piacvezető lett. Aranytömb formájú üvege szinte misztikus erővel ruházza fel, mindenkit elbűvöl, irigykedve néznek rá. A 1 Million a kirívó férfiasság szimbóluma lett. Annak a férfinak a jelképe, aki az élvezetre törekszik, egy gyors kocsira, gyönyörű nőre, a csábítás játékára. A 1 Million egy óda az élethez és a szerelemhez. A hódításainak csak egyvalaki tud ellenállni … és kísért az álmaiban – Lady Million.

A fejjegy friss fűszeres bőrjegyével a 1 Million férfi illatban a grapefruit, a menta és a vérnarancs élénk illata játszik, mielőtt a damaszkuszi rózsa, a fahéj és a fűszeres jegyek megjelennek, melyek kihangsúlyozzák az érzéki alapjegy fehér fás jegyeit, az ámbrát és a pacsulit.

A nő – Lady Million

Ultra-nőies, határozott és nagyon merész, a Lady Million nő eleven és természetes. Független és éles eszű. Kiélvezi az élet minden pillanatát, Lady Million hihetetlen bájjal reagál a férfi megfelelőjének túlzásaira. Olyan komplex, mint amilyen nőies, a Lady Million a kontrasztokról szól. Extravagáns, mégis pozitív, csábító, mégis romantikus, de sosem elégedett, a Lady Million káprázatos Femme Fatale, kreatív és vad. Egyetlen férfi sem tud neki ellenállni. De csak kevesen tudják megnyerni maguknak, kivéve természetesen a karizmatikus 1 Million férfit. Izzik a levegő a találkozáskor, ahol a csábítás, az álmok és a fantázia találkozik a két megingathatatlan és örök szépséggel, az arannyal és a gyémánttal.

“A holnap nője gyakorlatias, csábító és kétségkívül a férfi felett áll. Ilyen nőknek tervezek.” Paco Rabanne – 1967

Paco Rabanne Lady Million parfümAz üveg

“Egy parfüm legyen annyira kifejező, mint amilyen könnyű viselni.” Paco Rabanne

Paco Rabanne divatja hangadó, az inspiráció kimeríthetetlen forrása. Ruhái időtlenek és karakteresek, fényvisszaverő fém lapokból készülnek. A gyémánt, mint egyetlen lehetséges választás merült fel. Örök, kifejező, ragyogó, ultra-nőies és lélegzetelállító szépsége a vágy és szenvedély örök szimbóluma. Csak a gyémánt tudja felvenni a versenyt az arannyal. Csak a Lady Million nő tudja elcsábítani a 1 Million férfit.
Egyszerű, letisztult és egyértelmű. A Lady Million üvegét Noé Duchaufour-Lawrance tervezte, kihasználva ennek a sokoldalú formának minden szépségét. Mint a gyémánt, az üveg is bármelyik oldalára leállítható, nincs egy meghatározott talpa. Egy egyszerű strukturális fogással egy finoman aranyozott fém kupak zárja. Érzéki és nőies, tökéletesen belesimul a kézbe, a pumpa könnyen fújható. Egészen egyszerűen egy ellenállhatatlan tárgy.

A tervező – Interjú

Noé Duchaufour-Lawrance sikeres termék- és interior tervező. 2007-ben Designer of the Year díjat kapott a Maison & Objects Fair –től. Az első parfümös üveg, amit Paco Rabanne számára tervezett, a 1 Million volt 2008-ban. Ezt követi legújabb alkotása, a gyémánt formájú Lady Million.

– Miért épp a gyémántformát választotta a Lady Million üvegéül a 1 Million aranytömbje után?

– Logikus folytatásnak tűnt. A 1 Million története fantasztikus, a sikere töretlen, így meg kellett találnom a női megfelelőjét. Az üvegnek olyan szimbolikusnak és egyértelműnek kellett lennie, mint a 1 Million aranytömb formája. Olyan egyértelmű dolog kellett, ami azonnal beazonosítható, és a luxust képviseli. A különleges forma és méret ötletét a híres Régent gyémánt adta, mely a Louvre –ban van kiállítva, és a világon a leghíresebbként tartják számon. Karcsúsítottuk a formát, letisztult, modern külsőt adtunk neki.

– Miért aranyszínű a gyémánt?

– Harmóniában kell lennie a 1 Million -nal. Mindenek felett a gyémánt egy csillogó, de hideg kő. A Lady Million érzéki, ezért kellett egy melegebb színt választanom.

– Fontos az üveg súlya?

– Igen, az üveg súlya sarkalatos kérdés. Kell egy bizonyos vastagság, de mégis olyan súlyúnak kell lennie az üvegnek, amit még könnyen fel lehet emelni. A legnagyobb feladat a jól látható élek megvalósítása volt. Mert az üveg lágyít rajtuk.

– Mi volt a legnagyobb kihívás az üveg megalkotásakor?

– Megalkotni egy olyan tárgyat, amit mindenki ismer, mindenki elismer, és olyan funkcióval felruházni, ami teljesen más, anélkül, hogy furcsán nézzen ki. Túl kellett lépni az anekdotán, hogy koncentrálni tudjunk magára a tárgyra és ösztökéljük a vágyakat és az álmokat. Remélem sikerült.

– Hogy írná le a Lady Million nőt?

– A Lady Million nő a saját útját járja. A 1 Million férfival a csábítás egy játék, flörtölnek egymással és versengenek egymásért. Érzékien, humorosan.

Paco Rabanne Lady Million parfümAz illat

Vibráló és érzéki, a Lady Million friss, virágos és fás, mint a buja virágok nektára, finoman hagy nyomot maga után, és mindig jelen van. A fejjegy erőteljesen csábító, elsőre a keserű narancs ragyogása jelenik meg egy csipetnyi málnával. A narancsvirágolaj lágy és ragyogó jegye követi. A szívjegyben a narancsvirág halálos fegyvere tör elő. Bódító édessége megragadja a figyelmet. Az arábiai jázmint kiemeli a gardénia, az illat érzéki magaslatokba száll. A pacsuli lüktetése is színre lép, csillapítva a méz mámorító édességét. Az ámbra körülöleli ezt a szépséget, olyan gyönyörű oldalát mutatja meg, mint a fény játéka a gyémánton.

A parfümőrök – Interjú

Anne Flipo, Béatrice Piquet és Dominique Ropion az IFF-től a parfümkészítés legnagyobb neveinek készített már illatokat. Milyen utat választottak a Lady Million megalkotására?

Egyértelmű volt, hogy olyan karizmatikusnak kell lennie, mint a 1 Million, de az illatok közti kapcsolat ne legyen túl direkt.

A Lady Million nő káprázatos, mindig vonzó, kész a csábításra. Ez a „játékos” magatartás inspirált minket. A Thomas Crown ügy című film jutott eszünkbe. Mint a hősnője, Faye Dunaway, Lady Million is kézben tartja a szálakat. Nála van az ütőkártya: a parfümje, mely tökéletes fegyver, hogy a férfiak elveszítsék fejüket, és megadják neki magukat.

Ezért található az illat szívében a narancsvirág. Nagyon friss illat, elsőre kétségtelenül egyszerű, de hamar nagyon érzékivé válik. Biztosak voltunk benne, hogy ez a fehér virág tökéletes választás lesz: csábító, ragyogó. Nagyon jól egészíti ki a jázmin és a neroli. Az illat körülbelül 80 összetevőt tartalmaz. Mi természetesen az abszolútokat használtuk, mert azoknak a minősége a legmagasabb.

Rögtön az elején felfedezhetjük a finom vanília érzéki jegyét, melyet kihangsúlyoz a pacsuli és a méz. Utóbbi patinát, ragyogást és nagyon szexi, elbűvölő, szinte vad jelleget kölcsönöz neki.

Ezért van a Lady Million-nak számos árnyalata. A virágos jegyek megmaradnak, de nem tolakodóak. Többféle megközelítéssel találkozhatunk, melyek sosem ismétlődnek.

Célunk az volt, hogy megmutassuk a Lady Million karakterét, nőiességét és báját. Az eredmény egy szexi, lágy és érzékien rámenős illat egy nagyon vibráló és modern fás ámbrás jeggyel. Érezhető a fej-, szív- és alapjegy vibrálása. Ragyogó és csiszolt, mint egy gyémánt!

 

A modell – Interjú

A modell-színésznő Dree Hemingway szerepel a reklámban, melyben egy mai kacér femme fatale-t játszik. Feltárja a karakter erejét és a csábítást, Lady Million találkozását a 1 Million férfivel.
Ernest Hemingway 22 éves dédunokája nemzetközi karriert futott be, a divatvilág egyik meghatározó alakjává vált.

– Használsz parfümöt?

– Rengeteg parfümöt veszek. Igazi szenvedélyem, különösen az üvegeket szeretem.

– Egy nap egyszer vagy többször is fújsz magadra parfümöt? Csak este vagy csak lefekvés előtt?

– Szerintem nincs meghatározott időpont a parfüm viselésére. Amikor kedved tarja, akkor viseld.

– Mit fejez ki egy parfüm neked? A csábítás fegyvere? A személyiség kifejezésének eszköze?

– Hiszem, hogy egy parfüm meg tud személyesíteni valakit, és ha úgy alakul, tényleg lehet a csábítás fegyvere.

– Élvezted a Lady Million reklám forgatását?

– A csapat fantasztikus volt, nagy élmény volt eljátszani a bájos és erős Lady Million nőt.

– Milyen volt Matt Gordon-nal találkozni?

– Imádom Matt-et! Sokat bolondoztunk a forgatás alatt. Volt némi spontán versengés köztünk, amit a film megkívánt, azt hiszem én nyertem!

– Mi vonzott a leginkább a Lady Million-ban?

– Minden lány arról álmodik, hogy egy csettintésre bármit megkapjon, nem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top