Nyereményjátékok
Szponzorált tartalom

Limitált kiadású Duck® WC-tisztító termékek (x)

Neked is fontos, hogy a fürdőszobába belépve tisztaság és friss illat fogadjon? Akkor itt az ideje, hogy megismerd a Duck® WC-tisztító termékcsaládot, amely most limitált kiadású illataival a toalettet az otthonod legcsábítóbb részévé varázsolja.

Mi hiszünk a toalett királyságban, ezért a Duck® Deep Action WC-tisztító fertőtlenítő folyadékok és Fresh Discs WC-öblítő korongok most olyan illatokkal vannak feltöltve,  amelyek csak egy királyhoz vagy királynőhöz illenek.

Frutopia illatunkat egy gyümölcsöskert illatkavalkádja ihlette, amelyben felfedezhető a ropogós és lédús piros alma, a fanyar zöldalma és zamatos piros bogyós gyümölcsök illata.

Floral Fantasy illatunkban a jázmin, a bazsarózsa és a lótuszvirág harmonikus elegye fedezhető fel, amelyet megbolondítottunk a menta frissítő esszenciájával.

Használd a Duck® Deep Action WC-tisztító fertőtlenítő folyadékot, amely speciális nyak formájának köszönhetően a perem alatti vízkövet, szennyeződéseket és baktériumokat is könnyen eléri. Bizonyítottan elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, mindemellett használatkor friss illatot hagy maga után. A Fresh Disc WC-öblítő korongok használata pedig segít fenntartani a higiénikusan tiszta és friss illatú toalettet anélkül, hogy a csészébe kellene nyúlni.

Te csak dőlj hátra, lazíts, a többit bízd a Duck®-ra.

Duck® Fresh Discs nyeremény

Duck® Fresh Discs-ajándékcsomag

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top