Nyereményjátékok

Játssz velünk, és nyerj tabletet az ELO Könyvkiadó Kft.-től!

Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, hogy az asztali számítógépet magunk mögött hagyva kompakt eszközökön netezzünk. Úgy, ahogy azt sem tudtuk volna elképzelni, hogy a tanulás is lehet kötetlen, kényelmes és hasznos otthoni tevékenység. Azonban változnak az idők, és Te is a változás részese lehetsz, hiszen most az otthontanulás szakértőjétől két Samsung Galaxy 3 tabletet nyerhetsz!

A több mint 20 éves ELO cégcsoport célkitűzése sosem változott, hiszen mindig elkötelezetten támogatta mindazokat, akik az otthontanulás kötetlen formáját választják. Egyedi módszerünknek köszönhetően otthon, kényelemben tanulhatsz saját időbeosztásod szerint.

Tanulj az ELO-val és nyerj Samsung Galaxy 3 tabletet!

Sokan szeretnénk kompromisszumok nélkül fejlődni, a világ fejlődésével, az elvárások és igények is egyre magasabbra kerülnek. Ezért fejlesztjük és bővítjük tananyagsorozatainkat, melyekkel mindössze napi 15 perc tanulás mellett is fejlődést érhetsz el. Több mint 70 tananyagsorozatunk között mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbbet, legyen szó világnyelvekről, vagy a legnépszerűbb szakmákról és hobbikról.

Kiemelten figyelünk tanulóink elvárásaira és igényeire, ezért maguk választhatják meg tanulási tempójukat, melyet bármikor megváltoztathatnak. A kiválasztott tananyagsorozatot igény szerint havonta vagy akár kéthavonta házhoz visszük, törekedve arra, hogy tanulóink napi rutinja a tanulás mellett töretlen maradjon. 

Játssz velünk, és nyerj tabletet az ELO Könyvkiadó Kft.-től!

A tanulási folyamat visszacsatolással lehet még hatékonyabb, ezért tananyagsorozataink mellett képzés szolgáltatás is igénybe vehető a cégcsoport tagjától, az Európai Levelező Oktatási Kft.-től, melynek keretein belül szaktanárok javítják ki az online vagy postai úton visszaküldött házi feladatokat.  

Nyelvi tananyagsorozatainkhoz az ELO Könyvkiadó Kft. biztosít CD-s hanganyagot, melyhez olyan interaktív kiegészítő programok is igényelhetőek, mint a Memo+ szótanuló program, amely egyaránt futtatható számítógépen, vagy akár Androidos okostelefonon és tableten. Célunk, hogy a tanulást szórakoztató, hasznos és interaktív élménnyé tegyük úgy, hogy Te közben hétről hétre új és hasznos ismeretekkel gazdagodj. Játssz velünk, és ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, akkor Te lehetsz az a szerencsés, aki megnyeri a két Samsung Galaxy 3 tablet egyikét!

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top