Nyugodt álom

Munkahelyváltás nehézségekkel (x)

Minden embernek időre van szüksége, amíg beletanul egy új munkakörbe. Andi talán kicsit túlaggódta magát, mire hozzászokott a megváltozott körülményekhez. Szerencsére végül talált segítséget!


Új munka, új kihívások

„Andi vagyok, 33 éves. Már jó ideje az ingatlanszakmában dolgozom, de míg korábban csak magánlakások eladásával foglalkoztam, pár hónappal ezelőtt állást kaptam az egyik piacvezető ingatlanforgalmazó cégnél. Magasabb lett a fizetésem, cserébe persze jóval nagyobb felelősséggel járó munkát is bíztak rám: új építésű irodákat értékesítek kis- és nagyvállalkozások számára. Nehezen tanultam bele az új munkakörbe, az első pár hét szinte rémálom volt számomra. Rettenetesen izgultam ugyanis, hogy mindent jól csináljak. Minden tárgyalásom előtt halálra idegeskedtem magam, nehogy valamit elrontsak, és esetleg miattam ne jöhessen létre egy újabb megállapodás. Pedig legtöbbször minden remekül ment, én mégsem tudtam lazítani. Nyugtalan és ideges voltam egész nap, de még este is. Lefekvés után is csak a feladataim kavarogtak a fejemben, amitől aztán aludni sem bírtam rendesen. Nehezen ment az elalvás, és éjszakánkét sokszor felriadtam. Egyre kimerültebben kezdtem a munkanapokat, és persze az állandó nyugtalanság, idegeskedés sem szűnt meg nálam. Már arra is gondoltam, hogy nyugtatót veszek be, de hamar elhessegettem az ötletet, mert féltem, hogy egy szintetikus szer letompítana, és nem tudnék rendesen koncentrálni a feladataimra. Pedig éreztem, segítségre volna szükségem.”

Mi a jó alvás titka?

Andi jól érezte, hogy a nappali idegeskedését, az állandó belső feszültségét mindenképpen oldani kell, hiszen a napközbeni folytonos nyugtalanság már alvászavarokat is okozott nála. Pedig nem árt tisztában lenni azzal, hogy az éjszaka nyugalma már a nappal folyamán elkezdődik: azaz ha igazán jól akarunk aludni éjjel, ahhoz már napközben törekednünk kell a kiegyensúlyozottságra, a nyugodt közérzetre. A szintetikus nyugtatóktól valóban tompulhat a figyelmünk, ezért Andi is inkább a gyógynövények segítő erejére bízta magát. Nem bánta meg, hogy végül a Sedacur forte növényi gyógyszert választotta.

 

Vény nélkül kapható gyógyszer

Segít a természet

A Sedacur forte három gyógynövény – valeriána, komló és citromfűlevél – hatóanyagainak kombinációját tartalmazza. Napközben jó közérzetet biztosít, amivel elősegíti az éjszakai nyugodt pihenést. A citromfűlevél csillapítja az ideges eredetű szív- és gyomorpanaszokat, míg a valeriána és a komló nyugtató hatásúak. A Sedacur forte nappalra nyugtatóként, éjszakára altatóként használható. Mivel nem tompítja a figyelmet, ezért nem befolyásolja hátrányosan a szokásos nappali tevékenységet. A benne lévő gyógynövényekkel kapcsolatban hozzászokás, függőség kialakulása nem ismert. A Sedacur forte nem befolyásolja más gyógyszerek hatását, és akár hosszabb távú kezelésre is alkalmas.

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top