Olimpia 2016

Olimpia 2016: Nincs átok – üzeni Gyurta Dániel Szilágyi Áronnak

Gyurta Dániel a közösségi oldalán üzent az ötödik magyar olimpiai aranyat begyűjtő Szilágyi Áronnak: "Bebizonyítottad, hogy nincs átok!"

Gyurta Dániel sajnos csúnyán leszerepelt az olimpia 200 méteres mellúszó számában. A medencébe éremesélyesként csobbant, azután a középdöntőbe sem sikerült beúsznia magát, pedig nagyon készült, és nagyon szeretett volna bizonyítani, másik kiválóságunkhoz, Cseh Lászlóhoz hasonlóan.

Két napja az aranyéremért vívott Imre Géza, aki a már szinte megnyert asszót drámai küzdelemben veszítette el az utolsó pillanatokban. Imre Géza felesége, Kökény Beatrix szinte ugyanilyen emlékezetes és tragikus perceket élhetett át, amikor a magyar kézilabda-válogatott vezéregyéniségeként a 2000-es Sydney-ben rendezett olimpián ötgólos vezetésről az utolsó percekben vesztették el a döntőt. Sokan már magyar átokról kezdtek beszélni…

Gyurta Dániel szerint a londoni olimpia bajnokaként pástra lépő és újra fényes győzelmet arató Szilágyi Áron, bizonyította, hogy nincs átok. Mi is ebben bízunk, és olimpikonjainknak kívánjuk a legjobbakat, és még sok-sok csodás pillanatot Rióban.

Íme, Gyurta Dániel megható és inspiráló üzenete

Hírek, érdekességek, interjúk, fotósorozatok a 2016-os olimpiáról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top