Öltözködjünk

Metrotta Erika, alias Színia

Állsz a ruhásszekrény elõtt, mert éppen fontos alkalomra készülsz, és gyönyörû akarsz lenni... Kiveszel egy blúzt, de nincs hozzá illõ szoknya. Kiveszel egy kedvedre való szoknyát - ez nagyszerû - még blúzt is találsz hozzá, de egyik cipõd sem passzol, a táskákról nem is beszélve.





Az időd vészesen fogy, és egyre kétségbeesettebben túrod fel a szekrényt, ami persze úgy tele van ruhákkal, hogy már egy gombostűt sem lehetne leejteni benne. Végül kimerülten lerogysz egy székbe, és csak ennyit mondasz a férjednek: “Nincs egy rongyom, amit fölvegyek!!!” Na ez az a mondat, amitől a férfiak egészen biztosan “falnak mennek”.


Ha nőnek születtél, akkor mindenképpen átélted már, amiről beszélek, pedig nem törvényszerű, hogy így legyen. Van megoldás!

Képzelj csak el egy ruhatárat, ahol minden szín illik az összes többihez. Minden fazon variálható egymással, és bármelyik cipőt és táskát emeled ki a szekrényből, bármelyik ékszeredet és sáladat választod, akár félálomban, tökéletesen nézel ki. Ha utaznod kell, elég néhány darabot becsomagolnod, mégis mindig más kombinációban “jelenhetsz meg”, senki nem veszi észre, hogy csupán ugyanazokat a darabokat variálod különféleképpen. És még valami: ez a ruhatár nem feketéből, szürkéből, és bézsből áll majd kizárólag. Ellenkezőleg: színekből, színekből, színekből!

Azt mondod, mindez csupán szép álom? Nem az! A szín-és stílustanácsadó képes megteremteni ezt a harmóniát, ha Te is úgy akarod.


Néhány szó magamról:

• 36 éves vagyok, szín-és stílustanácsadó, selyemfestő.
• A főiskola elvégzése után néhány évig Németországban, majd Olaszországban éltem.
• Miután visszajöttem Magyarországra, elvállaltam egy német divatcég vezetését.
• Ezután Svájcban szín- és stílustanácsadást tanultam.

A munkámból következett, hogy rengeteg nővel kerültem kapcsolatba, és láttam, mekkora szükség lenne olyan szakértőkre, akik segíteni tudnak bárkinek, aki ezt igényli, megtalálni az egyéniségéhez illő színeket, frizurákat, sminket, öltözködési stílust.

Nyolc éve “praktizálok”, és nagyon élvezem. Nőknek és férfiaknak segítek megtalálni önmagukat, sikeresebbé és magabiztosabbá válni. Közben festek, elsősorban olyan ruhákat, kendőket, kiegészítőket, amelyek színben tökéletesen megfelelnek a megrendelő színskálájának. A műveim időnként kiállításokon is láthatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top