Öltözködjünk

Jálics Petra, divattervezõ-stylist

Az nlc@fe Öltözködjünk rovatában 2001. májusától rendszeresen találkozhattok képes divatcikkeimmel. A cikkek írásakor arra törekszem, hogy az adott témát körbejárva, a legfrissebb trendeket bemutatva segítséget nyújtsak az életkorhoz, egyéniséghez, testalkathoz, illetve az alkalomhoz illõ ruhák és öltözékkiegészítõk megválasztásában.





Mostantól személyre szóló divattanácsokért, valamint hétköznapi és alkalmi ruhák megtervezéséért is fordulhattok hozzám. Várom minden magára adó, egyénien öltözködni kívánó, stílusát kereső nő érdeklődését!

Néhány szó magamról:

Textil- és divattervezést, valamint ruhamodellezést és szabás-varrást tanultam. 12 éve foglalkozom ruhatervezéssel és divattörténettel. Dolgoztam a Vígszínház jelmeztervező-műhelyében és S. Hegyi Lucia divatszalonjában.

Az alábbi lapokban foglalkoztam divat- és szépségrovat-szerkesztéssel, cikkek írásával, fotózásokon közreműködtem stylistként:
Ifjúsági Magazin,
• Tini Módi,
• Képes Újság,
• RTV Részletes,
• Miss Európa,
• Képes Európa,
• Miss & Lady,
• Családi Lap.


Időnként öltözködési tanácsokat adok különböző rádió és tévé műsorokban. Jelenleg a Tina magazin divat- és szépségrovatának szerkesztője vagyok és divattervező és stylist szakon tanítok az Art Show Studio és a Fashion Workshop divatiskolában.

Rendszeresen tervezek egyéni megrendelőknek alkalmi, esküvői és hétköznapi modelleket, színpadi fellépőruhákat, illetve cégek számára formaruhákat. Modelljeimet klasszikus elegancia jellemzi, így több szezonon át hordhatóak. A hagyományos, nemes anyagokat kedvelem – a bársonyt, a selymet, a muszlint –, de gyakran alkalmazom ezek új, elasztikus szállal kevert változatait is extravagáns, fiatalos összeállításokhoz. Ruháim alkalmanként divatbemutatón láthatók, például az Odeon Caféban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top