Öltözködjünk

A szín-és stílustanácsadásról

Van-e olyan nõ, aki ne szeretne szebb lenni, és van-e olyan, akit nem érdekel, mi az, ami igazán jól áll, amiben a lehetõ legszebb? Biztos van, csak én még nem találkoztam vele.




A legtöbben folyamatosan bombáznak kérdéseikkel: Milyen szín áll jól? Milyen hosszú legyen a szoknyám? Hogyan sminkeljek? Milyen szemüveget válasszak? Mit vegyek fel, hogy ne lássák, milyen rövid a lábam, vagy milyen vastag a combom, milyen kicsi a mellem, és folytathatnám a végtelenségig. Ezek teljesen helyénvaló kérdések, hiszen mindenki szeretné kihozni önmagából a legjobbat és a legszebbet. Adottságaink különbözőek, így tehát mindenki másképpen szép.





Egy jó szín- és stílustanácsadás feladata éppen az, hogy ezeket az adottságokat feltérképezze, s segítse érvényesülni. A történet itt főleg a hétköznapokról szól. Arról, hogy minden nap, reggeltől estig jól érezzük magunkat a bőrünkben, anélkül, hogy fél napokat töltenénk a tükör előtt. Arról, hogy az a smink déli verőfényben is megállja a helyét, hogy a szín, amit hordunk, akkor is kiemelje az arcunk szépségét, amikor éppen nem érünk rá, vagy nem akarunk sminkelni. Arról, hogy a szekrényünk ne legyen tele olyan ruhákkal, amit alig, vagy nem szívesen veszünk fel.





Arról, hogy a kiegészítők színben és stílusban valóban kiegészítsék a megjelenésünket. Arról, hogy ne kelljen örökké kísérletezni a hajszínekkel, és a hajformákkal. Arról, hogy pontosan tudjuk, mit használjunk a legújabb divatból, és mit ne. Arról, hogy a ruháinkat jól tudjuk egymással kombinálni. Vagyis arról, hogy öröm és sikerélmény legyen a reggeli készülődés után tükörbe nézni. Minden nap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top