Öltözködjünk

Egyszerűen elérhető – F&F, az új márka

Visszafogott színek, elegáns és divatos szabásvonalak, könnyű anyagok, és elérhető ár jellemzi a Magyarországon most bemutatkozó Tesco-márka, az F&F darabjait. A nagy média-nyilvánosságot kapott divatbemutatón mi is ott jártunk.

A XIII. kerületben lévő Show Room Rendezvényházzal szembeni tűzfalon majdnem négy emelet magas fényplakát tudatta, hogy jó helyen járunk. A bejáratnál vörös szőnyeg, a bemutató helyszínére vezető lépcsőn pislákoló mécsesek jelezték az utat. A show előtt, a vöröses félhomályban a fotósok elsősorban a megjelent hazai bulvárhírességekre koncentráltak. Medveczky Ilona, VV Ágica, Baby Gabi, Kiszel Tünde és Fásy Ádám is eljöttek. Bizonyára azért, hogy felmérjék, mit kínálnak a 2001 óta létező angol márka tervezői tavaszra.

A nagy csinnadratta láttán mi is kíváncsiak voltunk. Mivel maga a bemutató majdnem fél órát csúszott, egy másik teremben előre megnéztük a kiállított ruhákat. Ez alapján megállapítottuk, hogy a pöttyösruha és ing elmaradhatatlan. A tervezőket az olyan nagy nevek inspirálják, mint Versace, de szívesen merítenek ihletet a hollywoodi sztároktól, például Jennifer Aniston-tól. Szembeötlő volt a vörös-fekete-fehér színkombináció előtérbe kerülése – meglepő, hogy a meghívott vendégek nagy részének viseletét is ez a három szín jellemezte.

A bemutatón készült fotókat megnézheted képgalériánkban! Katt ide!

A kifutó két oldalán több sorban felállított székek mindegyikére többoldalas listát helyeztek, melyen nemcsak a modellek ruháit, hanem azok árát is felsorolták. A legdrágább holmi egy fekete férfi zakó, melyet 11 200 forintért vehetünk meg, de 1300 forintért már jó minőségű alsóneműhöz és pólóhoz is hozzájuthatunk – kizárólag a Tescoban!

Ajánló:
Divat.lap.hu »
London-divat.lap.hu »
Divat-trend.lap.hu »

További cikkeink a témában:
10 alapcucc tavaszra »
Itt a piros! »
Nagy blúzkörkép »

Az est házigazdái, Szekeres Nóra és Hujber Ferenc, rövid bevezetőjükben elmondták, hogy az F&F a tizedik legkedveltebb férfi- és női divatmárka Angliában, és minden negyedik brit nő ruhás szekrényében megtalálható egy-egy F&F ruhadarab. A bemutatott tavaszi kollekcióban szerepel munkahelyi, alkalmi, hétköznapi viselet, fehérneműk és különböző kiegészítők is. Így bármely napszakban akár tetőtől talpig minőségi F&F ruhákba bújhatunk. És ha elégedettek vagyunk, ez így lehet minden negyed évben, hiszen a Kelet-Közép-Európában forgalmazott márka 2008-ban nyári, őszi és téli kollekcióval is készül.

További információ:

www.ruhazatatescoban.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top