Öltözködjünk

Rövidnadrágok repertoárja

A női lábak mindig is a férfiak figyelmének középpontjában voltak. Hogy biztosan megdobogtasd a szívüket, hangsúlyozd a futóműveidet! Ebben segítenek tippjeink!

Falatnyi forrónadrág, szexis sort, bermuda, térdnadrág és a kifutók legújabb kedvence, a capri, mind a tavaszi–nyári ruhatár alapdarabjai lehetnek. De vigyázat, nem mindegy, melyik változat mellett döntünk. Mielőtt beszereznénk néhány új modellt, mérlegeljük, hogy magasságunkhoz, súlycsoportunkhoz és egyéniségünkhöz melyik fazon illik. Más előnyös a hosszú combú, a filigrán vagy a nőiesen telt idomokkal rendelkező hölgyeknek.

Falatnyi forrónadrág

Anyukáink biztosan emlékeznek fiatalságuk divatos darabjára, a forrónadrágra. A hippikorszak tinijei combtőnél végződő rövidnadrágban flangáltak kánikula idején. A falatnyi ruhaneműt nemcsak a strandokon, városban is viselték. A feszes nadrágocska akkoriban sokkolóan hatott, de a divat örök körforgásának köszönhetően ez a ruhadarab is új életre kelt. Most főként a vízpartokon ajánlott viselni, vagy egy esti tengerparti sétához is stílusos választás lehet. Fontos, hogy kizárólag hosszú lábúaknak áll jól! Nekik is csak akkor, ha a narancsbőrt csupán a női magazinokból ismerik. A forrónadrág készülhet frottírból, vászonból vagy elasztikus szálat tartalmazó, vékony anyagokból, illetve farmerból. Magas sarkú szandál, telitalpú papucs és sportcipő is illik hozzá.

Otto
Otto
Otto
Otto


Szexis sort

A klasszikus sort kicsit többet takar a forrónadrágnál. Idén többféle fazonban is divatos. Lehet csípőszabású és magasított derekú, a szára szűk vagy bővebb. Így könnyebb előnyös fazont találni.
Akinek vastagabb a combja, mindenképpen a bővebb szárú, lezserebb szabású modellek mellett döntsön! A sort szára gyakran hajtókás, de ez optikailag vastagítja a combot!
Aki karcsú, bátran választhat magasított derekú sortot, amelyet akár övvel díszíthet.

Esprit
Esprit
Mango
Mango

Promod
Promod

Barátunk, a bermuda

Nem kell manökenalkatúnak lenni ahhoz, hogy felvehessük, és hétköznapokon munkába is hordhatjuk. Ha bermudára vágyunk, sportos, elegáns darabok közül is válogathatunk. Anyaga lehet strapabíró farmer, szellős lenvászon, könnyű viszkózszövet, finom selyem vagy fényes szatén. A matéria és a hozzá viselt felsőrész, illetve kiegészítők határozzák meg, hogy laza, elegáns vagy extravagáns lesz megjelenésünk.

Esprit
Esprit
Promod
Promod


Variációk térdnadrágra
A térdnadrág szinte mindenkinek előnyös. A térdet éppen takaró, szűk fazon annak áll jól, aki vékony, és a lábszára formás. A tíz centivel térd alatt végződő halásznadrágot vagy a kissé hosszabb szárú caprit azok is viselhetik, akiknek nem tökéletes formájú a lábuk.
Nagyon erős vádli esetén kerüljük a szűk végű nadrágokat! Aki bokáját szeretné keskenyebbnek láttatni, mindenképpen magas sarkú cipővel vagy szandállal társítsa a halásznadrágot. A kicsit kerekebb alak esetén sem tilos a capri, ám fontos, hogy a nadrág lezser legyen, a szára sehol ne feszüljön.

S.Oliver
S.Oliver
Maria Bellesi
Maria Bellesi
Esprit
Esprit
Promod
Promod

Irodai megjelenés

Térdnadrágot, caprit vagy bermudát nem csak szabadidős programokon viselhetünk. A finom szövetből készült nadrágok, amelyekhez azonos anyagú blézer tartozik, kosztümként is hordhatók. Az ilyen együtteseknél a bermuda vagy a halásznadrág szára élre vasalt, ezáltal elegánsabb. Tökéletes kiegészítő a tűsarkú topánka vagy a balerinacipő.

Esprit
Esprit
Quelle
Quelle

Avanti
Avanti
Ajánló:
Divat.lap.hu »
Divattervező.lap.hu »
Divattrend.lap.hu »
További cikkek a témában:
Apró üzletek különleges ruhái »
Tarka és szexi – tavaszi harisnyák »
Ezt csatold fel! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top