Öltözködjünk

Sztárok divatbakijai

A fehér és a pasztellszínek a barna bőrhöz illenek, szőke hajhoz nem viselhetünk sárgát, és a zöld csak a vörös hajú, fehér bőrű, szeplős nőknek áll jól. A divatban szigorú szabályok élnek, amelyek azért vannak, hogy áthágjuk őket! A sztárok megmutatják, melyik bőrtípushoz milyen színek illenek – de természetesen néha ők is mellényúlnak!

Világos bőr

Liv Tyler:

Előnytelen: Liv Tyler nemcsak Arwen hercegnőként volt gyönyörű a Gyűrűk ura trilógiában, a valóságban is elvarázsol bennünket hamvas bőrével és elbűvölő mosolyával. Ez a szürke ruha azonban a színésznő egyetlen adottságát sem emeli ki. Sőt! A szín és a fazon tompítják ragyogását.

Előnyös: Ugye sokkal jobb? A ruha szinte világít, a lazacszín kiemeli a hamvas bőrt és a sötét hajat. Tökéletes a kontraszt, Liv szépsége jól érvényesül.

Kirsten Dunst:

Előnytelen: Azt mondják, a vörös hajú nők nyugodt szívvel viselhetik a szürke, a zöld és a narancs árnyalatait. Nos, ez nyilvánvalóan nem így van. Kirsten Dunst ezzel a gyöngyszürke ruhával igencsak mellényúlt: a fazon és a forma nagyon jól áll neki, de a szín sápasztja és láthatatlanná teszi a törékeny színésznőt.

Előnyös: Ez a viselet már sokkal jobban áll Kirstennek, a fekete jól mutat világos bőrén. Vörös rúzzsal kombinálva a színésznő szinte ragyog ebben a ruhában.

Normál bőr

Scarlett Johansson:

Előnytelen: Scarlett annyira szexi, hogy majdnem minden jól áll neki. De csak majdnem, ugyanis ezzel a színnel nagyot tévedett. A világoszöld sápasztja bőrét, és szőke haja is fakónak tűnik. A figyelmet nyilvánvalóan a cicikre terelte, de itt már ez sem segíthet.

Előnyös: A sárgának ez az árnyalata sokkal jobban illik a színésznőhöz. Egy tévhit szerint a szőkéknek kerülniük kell a sárgát, de Johansson kisasszony megmutatta, mennyire jól megy a bőre színéhez.

Sarah Jessica Parker:

Előnytelen: Még a divatdiktátorok is tévedhetnek néha: a ruha mintája trendi, a színeit azonban szerencsétlenül választotta meg Carrie. A szürke, a fekete és a sárga szigorú kontrasztjától Sarah Jessica Parker nagyon sápadtnak tűnik.

Előnyös: Az előző ruhával ellentétben ez a selymes bordó remekül kihangsúlyozza a bőr frissességét. Sokkal jobb választás!

Kreol bőr

Jennifer Lopez:

Előnytelen: Azt gondolnánk, a szép barna bőrön minden jól mutat. Erre Lopez kisasszony szépen rácáfolt, ugyanis ez a fekete ruha szinte agyonnyomja őt. A szorosra fésült frizura és az erős smink teszi teljessé az amúgy is kaotikus megjelenést.

Előnyös: Jennifert mintha kicserélték volna! Az élénkzöld ruha tökéletesen kiemeli bőrének gyönyörű színét!


 
 

Eva Longoria:

Előnytelen: Vajon az is tévhit, hogy a barna bőrön jól mutat a fehér? Nagyon rosszul éppen nem áll Eva Longoriának, de ha nem akarunk úgy kinézni, mint egy fogorvos asszisztense munka után, akkor inkább ne utánozzuk!

Előnyös: Ez a követendő példa! A selymesen fénylő bordó kihangsúlyozza a ruha szabását, a színésznő remek alakját, bőrének és hajának színét.

 

Még több divat:
Új divatőrület: az áttetsző ruhák! »
5 megbotránkoztató dolog a nyári divatban »
21 kérdés és válasz a divatról »
Szólj hozzá te is!
Divat 2008 »
Alak szerinti öltözködés»
Divattervezés »
Lap.hu:
Divat.lap.hu »
Divattervező.lap.hu »
Sztár.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top