Öltözködjünk

Szörnyű szerelések az MTV Europe Awardson

Már több mint egy hete lezajlott az MTV európai díjátadója, a legszörnyűbb szereléseken azonban sehogyan sem tudunk továbblépni. Nézd meg te is az esemény citromdíjasait!

Katy Perryről sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy megveti a különleges, bohókás ruhákat. Az MTV Europe Video Music Awards háziasszonya tizenegyszer öltözött át a gálán. A vörös szőnyegen egy Jean-Charles de Castelbajac szaténruhát viselt, amelynek mellrészét tágra nyílt szemek díszítették. A sárga cipővel és a muffinretiküllel az énekesnő kicsit túllőtt a célon.

Ha már az édes muffinnál tartunk, akkor érdemes egy pillantást vetni Leona Lewis Marchesa habcsókszerelésére. Elsőre semmi különös, és másodikra is kifejezetten semmilyen. Anglia üdvöskéje jobban tenné, ha merészebb lenne a ruhaválasztás terén, mert így hamar feledhetővé válik.

 

A Sugababes-lányok viszont nem fogták vissza magukat. Amelle, Heidi és Keisha a Preen kollekciójából válogatott. Míg Amelle-en kifejezetten jól mutat a kék-pink szerelés, a két másik lány jobban tette volna, ha a ruhák árát az ételeken spórolják meg. Ilyen combokkal lehet, hogy nem kellett volna erőltetni a minit.

 

 

Ugyanígy Estelle is jobban tette volna, ha egy mérettel nagyobbat választ Bernard Chandran gyöngyházszínű ruhájából. Akkor talán több figyelmet fordítanánk az amúgy gyönyörű énekesnő lélegzetelállító, kígyómintás Jimmy Choo szandáljára.

 

Az este citromdíjasa azonban kétségtelenül Duffy lett. Az énekesnő a sarki fűszeresnél gondolt egyet, útba ejtett egy cipőboltot, és elslattyogott a díjátadóra, lesz, ami lesz alapon.

Divat.lap.hu »
Celeb.lap.hu »
Formaruházat.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top