Öltözködjünk

Tavaszi sztárdizájner kollekció elérhető áron

A svéd hálózat a korábbi sikerekre való tekintettel idén tavasszal újabb sztárdizájner kollekcióját dobja piacra. Ezúttal a brit Matthew Williamson darabjaiba ruházhatunk be.

Áprilistól sztárdizájner kollekció elérhető áronA tervező egyesek a szakemberek szerint úgy használja a színeket, ahogy csak kevés dizájner meri. Magabiztosan keveri a kéket a zölddel, a rózsaszínt a fluoreszkáló sárgával vagy hideg zölddel. Saját bevallása szerint is leginkább a színekről ismerik meg. „És ha beskatulyáznak, akkor mi van? Éljen soká a rózsaszín ruha!” – mondta egyszer. A H&M-nek tervezett kollekciót a pávaszínek (az élénk kékek, a pink, a sárga, a meleg világosbarna) és a pávatoll motívuma jegyében született darabok fémjelzik. A cég sajtószóvivője a kollekciót exkluzívnak nevezte, amelyre a ruhák ára is utal. A kék blézer körülbelül 70, a rövid színes ruha pedig 200 dollárnak megfelelő forintba kerül majd.

Április 23-tól a H&M 200 üzletében lesz kapható a kollekció, amely második körben már világszerte 1700 üzletbe jut el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top