Öltözködjünk

3 lepukkant sztárszerelés

A kitérdelt mackónadrágnak, a kinyúlt nyakú pólónak vagy a lyukas kardigánnak szerintünk nincs helye a sztárgardróbban. A hírességek azonban bebizonyították a héten, hogy nekik is szükségük van játszóruhára.

Anne Hathaway stílusérzékéről nem nyitunk vitát. Hollywood Hófehérkéje szinte minden alkalommal tökéletesen fest a vörös szőnyegen, a hétköznapokon viszont inkább Hamupipőke bőrébe bújik. A fáradtlila pamutpóló, a csőfarmer, a kifűzött bakancs és mindehhez a valószínűleg méregdrága táska láttán komolyan aggódunk a színésznő ízlése miatt.

3 lepukkant sztársztárszerelés
3 lepukkant sztársztárszerelés

 

 

Jennifer Garner egyrészről megengedheti magának a laza ruhát, főleg, ha a gyerkőcökkel játszik, de egy kicsit mintha túlzásba esett volna. Nem csodálkoznánk, ha kiderülne: Ben Affleckkel tényleg párkapcsolati problémáik vannak, és a színész másfelé kacsingat. 

3 lepukkant sztársztárszerelés

Lindsay Lohan öltözködése alapjáraton is hagy kívánnivalót maga után. A színésznő mesteri fokra fejlesztette a fiatal sztárok körében népszerű laza divatot, és mostanában csak elnyűtt, kinyúlt, viharvert göncökben mutatkozik. Ha követni akarod, nem kell más, mint egy kopott munkáspóló – lehetőleg a pasidé –, egy elnyúlt kardigán, egy aprócska sort és egy szandál. A fésülködést pedig felejtsd el!

3 lepukkant sztársztárszerelés

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top