Öltözködjünk

Sztárok vörösben – Karácsonyi hangulat Hollywoodban

Elegánsak, és úgy ragyognak, mint egy karácsonyfadísz: a sztárokat is hatalmába kerítette az ünnepi hangulat. A csillogáshoz azonban nincs szükségük angyalhajra, a szeretet színe beszél helyettük.
Mena Suvari

A tél trendszínei egyértelműen a piros és a fekete. Mena Suvari megmutatja, hogyan viseljük: a piros ruhához fekete kiegészítőket és harisnyát visel. A pontot az i-re pedig feketére lakkozott körmeivel tette fel.

 

Anne Hathaway

Anne Hathaway a klasszikus színeket modern formákkal társítja. A bordó ruhát remekül feldobja a vízesésre emlékeztető zsabó, amelyet egy vékony fekete öv tör meg.

 

Charlize Theron

Charlize bármit viselhet, mindig törékenyen bájos. Az aszimmetrikus selyemruha gyönyörűen körbefolyja testét, az élénkvörös pedig remekül megy a bőréhez és a hajához.

 

Liv Tyler

Liv Tyler aztán igazán karácsonyira vette a figurát, piros ruhájához arany, piros és fekete retikült választott.

 

Nicollette Sheridan

A született feleség úgy fest ebben az estélyiben, mint egy királynő. A pánt nélküli ruhát az aszimmetrikus alja teszi igazán különlegessé.

 

Eva Mendes

Irigylésre méltó, hogy Eva Mendes bronzos bőréhez milyen jól megy a vörös! A koktélruha remek kiegészítője az ezüstszínű retikül.

 

Mariah Carey

Az ultraszűk miniruháiról ismert énekesnő meglepő módon most egy viszonylag hosszú piros ruhát választott, amely remekül illik férje hófehér öltönyéhez.

 

Még több sztárdivat:
3 rettenetesen gáz sztáröltözet »
Válassz frizurát az alakodhoz! »

Hollywood.lap.hu »
Divat.lap.hu »
Divattrend.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top