Öltözködjünk

3×3 szuper öltözködési tipp, ha széles a csípőd

A közép-európai nők egyik legnagyobb képzelt tragédiája, hogy széles a csípőjük, rövid a lábuk és vékony a derekuk. Ez gyakran okoz gondot a ruhavásárlásnál. A széles csípő problematikája jól kezelhető néhány okos öltözködési ötlettel!

A hollywoodi piszkafák tengerében is vannak olyan sztárok, akiket széles csípővel és nőies vonalakkal áldott meg a természet. Ők a nőiességüket igyekeznek messzemenőkig hangsúlyozni, de extrovertált személyiségekként van, hogy túlzásokba is esnek. Lessük el tőlük a jó példákat!

 Kate Winslet

A brit színésznőt évekig zaklatták azzal, hogy fogyjon le, ha be akar törni Hollywoodba, különben úgy süllyed el a Titanic-hisztéria után, mint az óceánjáró, amelyről a sikerfilm szólt. Kate azonban megmakacsolta magát, és nem volt hajlandó diétázni. Jól tette, azóta Hollywood a lábai előtt hever, ő pedig bebizonyította, hogy széles csípővel és telt idomokkal is lehet valakiből szupersztár.

Tippek Kate Winslettől

További cikkek:
Stílustippek duci csajoknak »
Öltözz a színeidre szabottan – Tippek minden típusra! »
Öltözködési tippek alacsonyaknak »

1. Blézerek vagy átmeneti kabátok közül az egyik legjobb fazon az, ami a csípőd fölé ér. Kate kabátjának további előnye, hogy a két színből álló blézer vastag alsó szegélye szinte beleolvad a sötét színű farmerbe, ezzel is a színésznő felsőteste és arca irányába terelve a figyelmet.

2. Nem csak a báli szezonban játszhatsz azzal a trükkel, amellyel a színésznő a 2010-es Golden Globe-gálán. A vállrészről induló fényes szabásvonal függőlegesen, kecses vonalban kettévágja Kate felsőtestét és csípőjét, amely így sokkal vékonyabbnak tűnik.

3. Nyerő darab lehet egy széles kihajtójú kabát, amely optikailag szélesíti a vállat, ezáltal kiegyenlíti a váll és a csípő közötti különbséget.

1.
1.
2.
2.
3.
3.

 

 Beyoncé

Az R’n’B díva nem rajong a diétákért, inkább a rendszeres testedzésben hisz, amitől bőre feszes, izmai kidolgozottak lesznek. Beyoncé gyakran nem törődik a kritikusokkal, és becsukott szemmel követi a divatot, magára rángatja az előnytelen csőfarmert, a miniszoknyát vagy a hosszú szőrmekabátot is. Magabiztosságának és kisugárzásának köszönhetően a legtöbb ember mégis vonzónak tartja.

Tippek Beyoncétól

1. A zöld, húzott ruha nemcsak azért jó választás Beyoncé részéről, mert a húzott anyag, az átlós irányú dinamikus vonalak légiessé teszik a testét, de a széles, ejtett váll kompenzálja a széles csípőt. Mindig válassz testet követő, de nem a testre tapadó ruhákat, nadrágokat és felsőket. Számolj le az óriási méretekkel, az oversize darabokkal, a krumpliszsákra emlékeztető holmikkal. Nincs okod arra, hogy eltakard a nőies idomaidat, mutasd meg inkább magad!

2. Ha formásak a lábaid, és szívesen megmutatod azokat, húzz nyugodtan miniszoknyát, amely a csípőről a lábadra tereli a figyelmet. A rövid blézer és az elnyúlt póló által optikailag három részre osztott szoknya további szuper trükkök az énekesnőtől.

3. A tetőtől talpig egy szín az egyik legjobb trükk, mert látszatra nyújtja az alakot. A mély dekoltázs és a váll felé szélesedő nyakkivágás pedig okosan eltereli a figyelmet a szűk nadrágba bújtatott széles csípőről.

1.
1.
2.
2.
3.
3.

 

 Monica Bellucci

Bár a korábban modellként dolgozó színésznő már nem a fotózásokon keresi a kenyerét, nem hagyott fel azzal, hogy jól használja fel gyönyörű testét. Büszkén viseli a 40-es méretű ruhákat, és szenvedélyesen szereti a tésztaételeket is. Rá nézve tudjuk, hogy a titok nem a 34-es méretben, hanem a nőiességében és a kisugárzásában rejlik.

Tippek Monica Belluccitól

1. Monica Bellucci piros estélyije egyszerűen tökéletes, ahogy ő maga is ebben a ruhában. A testet lágyan követő szabás, a vérpezsdítő, mégsem kihívó szín és a tökéletes dekoltázs az egyik oka annak, hogy minden férfi táncba vinné a színésznőt.

2. Ugyanaz a trükk, mint Beyoncénál, csak elegánsabb, nőiesebb kiadásban: monokróm ruházat, V alakú nyakkivágás, mély dekoltázs.

3. Egy tökéletes farmernek minden nő ruhatárában ott van a helye. Széles csípő esetén válassz normál derékmagasságú, egyenes vagy kissé kiszélesedő szárú darabot, és kerüld a nagyon világos színeket. Ha a farmerhez tunikát viselsz, az övet sose csúsztasd lazán a csípőre, inkább a derekadra tedd. A színésznő esetében az aprócska mellény az ing fölött szintén jó választás, mert az arca irányába tereli a tekintetünket.

1.
1.
2.
2.
3.
3.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top