Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint Jennifer Lopez – Trükkök Hollywoodból

Jennifer Lopeznek nem okozott nagy lelki terhet, hogy fenekestül felforgassa a világot, ahogy az sem, hogy meggyőzze a telt idomok előnyeiről a nőket. Csoda, hogy buknak rá a pasik? A pop(si)díva ruhatárában kutakodtunk...

További cikkek:
Stílustippek duci csajoknak »
Öltözz a színeidre szabottan – Tippek minden típusra! »
Öltözködési tippek alacsonyaknak »

Jennifer Lopez öltözködése folyamatosan változik a divattal, de vannak meghatározott stílusjegyei. Az egyik ilyen a koptatott farmer és az egyszínű – a legtöbb esetben fehér – felső. Az ilyen hétköznapi összeállításokat izgalmas cipővel vagy táskával és méregdrága, de nem kihívó ékszerekkel dobja fel. A másik jellemző darab a Jenny from the Block című dalhoz készült klipből ismert simlis sapka.

Tipp: Körte alkatú, azaz széles csípőjű, de keskeny vállú nőknél arányosabbá teszi a testet, ha az egyenes szárú farmer szárát felhajtjuk. Most nem kell az egyenletességgel sem törődni, csak lazán tűrjük fel. Húzzunk hozzá mindig magas sarkú cipőt, mert az tovább nyújtja a combot és az alakot.

1 Fülbevaló, Bijou Brigitte. 2 Farmernadrág, H&M. 3 Felső, Esprit. 4 Táska, H&M. 5 Bokacsizma, Cipoplaza.hu. 6. Sapka, C&A.
1. Fülbevaló, Bijou Brigitte. 2. Farmernadrág, H&M.
3. Felső, Esprit. 4. Táska, H&M. 5. Bokacsizma, Cipőpláza.hu. 6. Sapka, C&A.

Az énekesnő a legegyszerűbb fekete ruhában is vadítóan néz ki, és ez nem csak az alakja miatt van így. Egy térdig érő bőrcsizma, füstös tekintet, csilingelő karkötők és az elmaradhatatlan karika fülbevaló teszi teljessé az összeállítást.

Tipp: A zsákruhák és a lebernyegek nem rejtik el az alakot, hanem még inkább nagyítják. Széles csípő esetén válasszunk szépen karcsúsított ruhát, amely ugyan követi az alakot, mégsem tapad rá szorosan.

1 Ruha, Promod. 2 Csizma, Cipoplaza.hu. 3 Táska, H&M. 4 Karikafülbevaló, Bijou Brigitte. 5 Fekete-fehér karkötők, Promod. 6 Ezüst karkötők, Pimkie.
1. Ruha, Promod. 2. Csizma, Cipőpláza.hu. 3. Táska, H&M.
4. Karika fülbevaló, Bijou Brigitte. 5. Fekete-fehér karkötők, Promod.
6. Ezüst karkötők, Pimkie.

Hasonlóan jó választás ez a laza ruha, amelyet a színe tesz igazán különlegessé. Az énekesnő itt a kiegészítőkkel sem sokat törődik, magas sarkú szandált és egy hangsúlyos karkötőt visel hozzá.

Tipp:
Tavasszal egy ilyen ruhához húzzunk bokacsizmát és blézert vagy balettcipőt és leggingst. Ha szeretnénk kiemelni a karcsú derekunkat, viseljünk vastag övet hozzá.

1 Ruha, H&M. 2 Cipő, Mango. 3 Táska, C&A. 4 Karkötő, Promod.
1. Ruha, H&M. 2. Cipő, Mango. 3. Táska, C&A. 4. Karkötő, Promod.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top