Öltözködjünk

Horrornyaklánc a nagyinak és tollaslabda az ünnepi asztalra

A múlt heti sikeres adventi WAMP után ismét nagy durranásra számíthatnak az odalátogatók. Egyedi porcelánok, üveg nyakláncok és szusitáska a vásárfiák között.

WAMP-karácsony!

 A WAMP decemberben háromszor is – december 5., 12., 19. – kiköltözik a Millenáris Parkba, hogy ezúttal még nagyobb helyen, még szélesebb kínálattal várjon mindenkit. Csaknem 200 dizájner munkái közül lehet válogatni, Lila Füge gasztroblogger pedig egy egész gasztroszekciót szervezett össze, amelynek hála, 30 standon kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerülnek a karácsonyi vásárok kínálatába!

Madream

Az úgy volt, hogy Rita piszkosul kiakadt a sok unalmas egyenholmin, ami körülvette, és elhatározta, hogy megcsinálja azt, amiben majd jól is érzi magát. Imád játszani a színekkel és az anyagokkal, vonzza a kísérletezés, a látszólag össze nem illő anyagok, például a bőr és az acél párosítása. A tervező akkor érzi jól magát, ha megtalálta azt az anyagot, amivel megvalósíthatja a megálmodott tárgyat. Két dolog motiválja a Madream  kollekciók tervezésben: az egyik az, hogy a tárgyaival közöljön valamit, a másik az, hogy állandóan mozgásban legyen. „Utálok mindig ugyanazon az úton járni, s mivel a táskáim, a ruháim alapvetően egyediek, mindig valami újat kell kitalálnom. Nagyon feldob a tudat és inspirál is, hogy látom, hallom: a tiniktől a fiatalos nyugdíjasokig széles réteg vásárolja a dolgaimat, nem beszélve a külföldiekről. Sokan csodálkoznak, hogy egy államigazgatási és egy jogi diplomával a zsebemben miért foglalkozom ruhák, táskák és jópofa marhaságok tervezésével. Miért? Miért? Hát mert ezt szeretem, ehhez értek és ebben érzem jól magam, ezzel tudom elmondani, hogy mi fáj, minek örülök, mit gondolok magamról, másokról, a világról.”

Horrornyaklánc a nagyinak és tollaslabda az ünnepi asztalra
Horrornyaklánc a nagyinak és tollaslabda az ünnepi asztalra


Borsdesign

Bata Orsinál a nagy sláger mostanában a gömb alakú kétoldalas üvegmedál – mindkét oldalán különböző képpel, aktuális hangulatunknak megfelelően. Másik nagy kedvencünk az órás nyaklánc, amelynek egyik oldalán egy működő óra, a másikon pedig a képes üveg van, alján pedig hozzáillő fityegő teszi még különlegesebbé. Ékszerei többféle stílusban készülnek, így biztosan mindenki megtalálja a számítását, csak keresgélni kell a Borsdesign standjánál!

Horrornyaklánc a nagyinak és tollaslabda az ünnepi asztalra

A romantikustól a modernen át egészen a horrorig, minden előfordul a nyaklánckavalkádban. Ha mégsem lenne meg az igazi, akkor sincs gond, mert saját fotó alapján is megrendelhető bármelyik Orsi által tervezett ékszer! Kiválasztható hozzá a lánc színe is, mert nyilván nem mindegy, hogy mondjuk romantikus hangulatban bronz- vagy ezüstszínű láncot veszünk fel.

Design Lublóy

A karácsonyi hangulatban nagyon fontos minden egyes részlet, így a terített asztal, a sütemények, a dekoráció és a kiegészítők, na de nem ám a nagyiféle fajansz télapóra gondoljatok. A tervező egyedi, vicces „portékája” még a giccsre és karácsonyra teljesen immúnis vásárlókat sem viszi a glittersírba. A karácsonyi WAMPokon Lublóy Zoltán a Design Lublóy kollekció újabb darabjait mutatja be, többek között a Nők Lapja Café olvasóinak, remélve, hogy porcelánjai emelik majd az ünnep fényét.

Horrornyaklánc a nagyinak és tollaslabda az ünnepi asztalra

Minden egyes darab egyszerre praktikus és humoros. Egyedi, néhol groteszk vonásokkal rendelkező művészi tárgyai limitált darabok, amelyek nemcsak egy alkalomra, hanem minden nap örömöt szereznek.

Szerencsés Gabo

A Mome egykori diákja, Szerencsés Gabo idei kollekciójában is a törékeny harmóniát reprezentálja. Hordható, elegáns öltözékeihez második alkalommal társul kesztyűkollekció is, amelyben a tradíció, a hagyomány tisztelete innovatív művészi látásmóddal társul. A kesztyűk három csoportra oszthatók, három különböző stílust képviselnek, lefedve ezáltal az elegáns női öltözködés három fő szegmensét: letisztult, klasszikus, progresszív.

Horrornyaklánc a nagyinak és tollaslabda az ünnepi asztalra

Ruháiban és szellemiségében is e három jegy egyesül, amelyekkel a folyamatos megújulás mellett az „időtlen” megteremtésére törekszik. Az idei szezonban a tervező palettájára a férfiöltözékek is felkerültek; meglepően szokatlan formai megoldásokat is alkalmazó, szabad szellemben alkotott kollekció ez. A teljes kínálat bemutatkozik a decemberi Wampokon!

                Minden NLCafés olvasónak 10% kedvezmény
                                 mind a négy tervezőtől!
Horrornyaklánc a nagyinak és tollaslabda az ünnepi asztalra
Kattints a kuponra, nyomtasd ki, és irány a WAMP!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top