Öltözködjünk

VV-Alekosz az új Szíj Melinda?

Újabb pulóver bukkant fel a sztárruhadarabok között, ezúttal a Való Világ környékén kell keresgélni, és lehet, hogy a pulcsi még csak a kezdet...

A Megasztár kék pulcsis üdvöskéje után ismét divatikon van születőben. Hazánk legújabb trenddiktátorát a Való Világ bentlakó agysebészei között kell keresni, és a különös ismertetőjel ismét egy pulcsi. A félig okos, félig görög, de egyáltalán nem szívdöglesztő Alekosz egy barna, Alaszka feliratú pulóverben borzolja a kedélyeket. A villába kerülése óta gyakorlatilag csak abban az egy pulcsiban láthatjuk, hol lazán atlétával, amely láttatni engedi duzzadó izmait, hol pedig elegánsan inggel és az elengedhetetlen nyakkendőtűvel, amelyet a történelemkönyvek szerint 1995-ben végleg kivontak a forgalomból. Vajon Magyarországon már csak akkor lehet valaki igazi celeb, ha ugyanabban a ruhadarabban látjuk mindig? Az előző két példa legalábbis erre enged következtetni. Azt már csak az igazi ínyencek figyelmébe ajánljuk, hogy ha az információink nem csalnak, a barna csoda a villába kerülés óta még nem találkozott a mosógéppel…

VV-Alekosz az új Szíj Melinda?
VV-Alekosz az új Szíj Melinda?

Természetesen csakúgy, mint Szíj Melindát, Alekoszt sem hagyhatjuk a barna pulcsiban sínylődni, ezért neki is mutatunk néhány alternatívát, amelyet kijövetele után talán megszívlel. Azt már ő is sejti, hogy a 2010-es téli szezon a kardigánoké, és bár a pasiknak általában kevésbé bő kínálattal kell beérniük, most eljött az a ritka pillanat, mikor ők a szerencsésebbek.

VV-Alekosz az új Szíj Melinda?

Most télen minden szóba jöhet, ami kardigán, lehet kötött vagy pamut, gombos vagy cipzáras, a lényeg, hogy kardigán legyen. Az igazi slágernek a meleg, vastag fonállal kötött darabok számítanak, amelyek akár a nagyi kezei közül is kikerülhettek volna. Inggel, pólóval vagy akár vékony garbóval is tuti befutó, ezért a mi ágról szakadt görögünknek is nyugodt szívvel ajánljuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top