Öltözködjünk

11 hiba, amit elkövetünk, ha tetszeni akarunk

Csetlünk-botlunk, túllakkozzuk a hajunkat, pedig csak egy dolgot akartunk, tetszeni. Összeszedtük a legnagyobb hibákat, amelyek közül legalább egyet már te is biztosan elkövettél.
11 hiba, amit elkövetünk, ha tetszeni akarunk
Tiltott ruhadarabok első randin

1. Túlkomplikáljuk a szerelést

Persze hogy tetszeni szeretnénk, megmutatni, hogy milyen is a legjobb formánk, de ezért kár combot és mellet is villantani egyszerre. A brit tudósok és a hétköznapi pasik is egybehangzóan állítják, hogy jobb, ha csak sejtetnek velük valamit, mint ha tálcán kínálják.

2. Feszengünk

Igazából a hátunk közepére se kívánjuk azt a kis fekete ruhát, de a barátnőink szerint semmiben sem mutatunk olyan jól, mint abban. Persze ők nem tudják, hogy folyton lecsúszik a pántja, emiatt aztán állandóan kihúzott háttal, karót nyelt kékharisnyaként kell végigülni a vacsorát. Ha jót akarunk magunknak, dögös szerkó ide vagy oda, inkább a kényelemre szavazzunk.

3. Izzadunk

Stresszhelyzetben az ember jobban izzad, mint általában szokott. Tapasztalatból állítjuk, ilyen szempontból a randizás igazi dezodorpróba. Ha nem akarunk kellemetlenséget magunknak, nem választunk olyan pólót, amin az izzadságfolt rögtön meglátszódik, nem azért, mert a másikat zavarja, hanem azért, mert mi idegeskedni fogunk a folt miatt, hogy mi lesz, ha a másik meglátja.

11 hiba, amit elkövetünk, ha tetszeni akarunk4. Túlfixáljuk a hajunkat

Idegesítenek az ide-oda göndörödő tincsek, sehogy se áll a hajunk? Fújjuk be jó vastagon lakkal, akkor legalább nem lesz vele gondunk, úgy az elkövetkező 3-4 napban, persze a pasinak se lesz kedve beletúrni a betonkemény frizurába…

5. Túl magas sarkat választunk

Ejha, sose volt még ilyen szép a lábunk, mint ebben a cipőben, járni meg majd megtanulunk benne, amíg kiérünk a villamosig. A legtöbbször persze nemhogy nem tanulunk meg járni benne, de még bukdácsolunk is a 12 centis sarkakon, az pedig több mint ciki.

6. Kényelmetlen fehérneműt választunk

Lehet, hogy a csipke a legcsábosabb, amit felvehetünk, de nem biztos, hogy a legkényelmesebb. Érdemes végiggondolni, hogy megéri-e tízpercenként igazgatni a melltartónkat vagy furán tekeregni a szorító, bevágó bugyi miatt.

7. Követjük a legújabb trendeket

Naprakésznek lenni a legújabb trendekből nem hátrány, de nem kell betegesen majmolni a divatmagazinok legfrissebb összeállításait. A pasik nem kirakati babákkal, hanem hús-vér csajokkal szeretnek randizni.

11 hiba, amit elkövetünk, ha tetszeni akarunk8. Kölcsöncuccban mutatkozunk

Persze egy karkötőt vagy pólót nyugodtan kölcsönbe vehetünk, de az egész szettet nem szerencsés. Vállaljuk a saját ruháinkat, egyéniségünket. Ráadásul szinte biztos, hogy a barátnőnk legdrágább kölcsönvett pólóját isszuk majd le kimoshatatlan vörösborral.

9. Fehéret veszünk fel

Leginkább akkor ne vegyünk fel fehéret, ha munkából egyenesen randizni megyünk, ugyanis a kényes színen a legapróbb folt is meglátszódik, amitől könnyen lehet ápolatlan hatásunk estére.

10. Erős rúzst választunk

Az intenzív színek jól mutatnak a szájon, de a fogsoron már kevésbé előnyös a pink vagy a vérvörös. Randira visszafogott színt válasszunk, és lehetőleg ne olyat, aminek az állaga sűrű, ragadós, mézszerű.

11. Vadonatúj szerelésben virítunk

Hatalmas a kísértés, hogy új ruhát vegyünk, főleg ha az első randi ideje nincs túl messze a fizetéstől. Azonban főleg azoknak rizikós új ruhában randizgatni, aki hajlamosak túl kicsi vagy túl nagy ruhát megvenni, és akkor még a zavarunkban a holmin maradt címkéről nem is beszéltünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top