Öltözködjünk

Narancsbőrgyilkos farmert dobnak piacra

A farmer most már nemcsak a szabásával formálja a női hátsót, hanem karcsúsodó combokat is ígér. Az Eve Lerock nadrágújdonság készítői szerint négy 28 napos kezelés után eltűnnek a nemkívánatos zsírpárnácskák.

Narancsbőr gyilkos farmert dobnak piacra

Narancsbőr gyilkos farmert dobnak piacra
Olvass tovább! Ránctalanító fehérnemű

Búcsút inthetünk a cellulitisznek: a koffeinnel, eszcinnel és E-vitaminnal átitatott farmernadrág 28 napos viselés után átlagosan 1,8 centiméterrel csökkenti a combok kerületét és kisimítja a bőrt, ezzel optikailag is csökkenti a narancsbőrt.

Az évi 16 millió farmert értékesítő Lerock cég előző nagy dobása az egykor nagy sikert aratott push-up melltartók újragondolása, a bottom-up farmer jól hozott a konyhára, hasonlóakat várnak a Luca Berti által tervezett újdonságtól, ami a XXI. század kozmetikai iparának újdonságát egyesíti a legújabb divattrendekkel.

A csodafarmer 38-as mérettől készül majd, gondolva a pluszkilókkal küzdő hölgyekre is, és potom 180 $-t – kb. 36 000 Ft-ot – kell majd áldozni érte, ami tartalmazza a négy mosás utáni újratöltéshez szükséges 50 ml-es szépségfolyadékot. A nadrágot egyébként hatnaponta lehet mosni 25 Celsius-fokos vízben, majd a tisztítást követően ismét át kell itatni a hatóanyagokkal.

A bemutatóra február 25–27-én kerül sor Milánóban a White Beauty szépségvásáron, és várhatóan áprilisban dobják piacra, így hathatós segítséget nyújthat a nyári bikiniszezonra való felkészülésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top