Öltözködjünk

Hordd/ne hordd, ha nagy a melled?

Hogy áldás-e vagy átok a nagy mell, mindenki döntse el maga. Egy viszont biztos nem mindegy, hogy milyen ruhafazonokat választunk dús keblekhez. Segítünk!
Hordd, ne hordd, ha nagy a melled!
Hordd, ne hordd, ha körte az alkatod!

A dús kebel legalább annyira nőies, mint a kerek fenék, persze csak akkor, ha tudjuk, mit szabad és mit tilos hordani, ha valakit D kosaras mellekkel áldott meg az ég. Az első és legfontosabb szabály, hogy a mellet nem kipakolni, hanem hangsúlyozni kell. Hatalmas tévedésben van az, aki azt hiszi, hogy attól lesz szexi, ha a pasik orra elé tolja azt, amije van. Az eredmény inkább lesz közönséges, mintsem izgalmas.

Első lépésként szerezz be jó fazonú melltartókat (2), kérd ki az eladók véleményét, ugyanis néhány cég (pl. Triumph) már gondol a nagy mellű nőkre. Ezek összetartják és formázzák a kebleket, ami szép dekoltázst eredményez. Sose válassz félkosaras vagy vékony pántos melltartót, azok ugyanis nem tartanak eléggé. Tény hogy szebbek, de sajnos nem végeznek elég hatékony munkát. Sajnos D kosárnál már a pánt nélküli darabok is funkciójukat vesztik, az pedig eszébe se jusson senkinek, hogy szilikonpántot választ.

Keress olyan trikót, aminek kerek a kivágása és vastag a pántja (4). A vastag pánt kiemeli a válladat, amitől a melled is formásabbnak fog tűnni, a kerek kivágás pedig a mellkasodra lesz jótékony hatással. Ne legyen túl széles a dekoltált rész, ugyanis az erősíteni fog felsőtestben.

Hordj ingeket (5), de szigorúan csak olyanokat, amelyek nem záródnak túl magasan. A mell felett nem sokkal záródó blúzok és felsőrészek kiemelik a melledet, de pont csak annyit mutatnak, amennyi még a jó ízlés határain belül tartja a szettedet.

Ha vékony pántos, kivágott felsőrészt szeretnél hordani, akkor mindenképpen vegyél fölé valamilyen könnyű, áttetsző anyagból készült blúzt vagy tunikát (3), hogy ne legyen túlságosan kihívó az összeállításod.

Hordd, ne hordd, ha nagy a melled!

Keress olyan zakót, ami mélyen záródik (1) és maximum két gombja van. Az is fontos, hogy legalább a csípődig érjen, és ugye azt már mondani sem kell, hogy legyen szűkített. Ezek együttesen kiemelik a nagy melleket, és vékonyítják a derekadat.

Használj kiegészítőket, de ne apró, pici medálokban gondolkozz (2–4). A nagy mell megköveteli a robusztusabb kiegészítőket. Legyen színes, díszes, harsány! Ne félj attól, hogy túlzásba viszed, a dús keblek sok mindent elbírnak, ha ékszerről van szó.

Amikor sálat (3) keresel, próbálj hosszú, de nem túl vékony darabot választani, amit két oldalt hosszabbra hagysz, ez kiemeli a melleidet és nyújtja a felsőtestedet.

Hordd, ne hordd, ha nagy a melled!

Tiltólistás darabok

–    pánt nélküli felsőrész
–    fodros blúz vagy ing
–    keresztbe csíkos felső
–    hatalmas mintás felsőrész, amin a minta felvéve eltorzul a mellektől
–    túl szűk garbó
–    széles kivágású felsőrész
–    túl zárt zakó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top