Öltözködjünk

Nagy a melled? Ilyen fürdőruhát válassz!

Nehéz feladat nagy mellre előnyös fürdőruhát találni, de nem megoldhatatlan. Tippek, hogy sikerüljön a küldetés.

A nagy mell néha átok, tudja ezt minden olyan csaj, aki 90 centi feletti mellbőséggel rendelkezik. Melltartót vagy fürdőruhát találni nem egyszerű meló. Ráadásul a divat sincs mindig a nagy mellűek pártján. A sehol semmit nem tartó háromszög felsőrészek korában a nagy mell szinte leküzdhetetlen akadályt jelentett. A helyzet mára már jobb, de azért lássuk be, fürdőruha-ügyileg a lapos csajok jobban el vannak látva. Nekik elég, ha szép, nem kell, hogy tartson is a kiválasztott fazon. Azért pánikra semmi ok, van választék nagy mellre is, meg persze néhány betartandó szabály.

1.    Válassz olyan fürdőruhát, ami tart!

2.    Szeresd a halszálkát: a merevítő formázza a melleket, és nem engedi szétfolyni őket.

3.    Vastag anyagból készült felsőt válassz, ha nyúlik az anyag, a melltartó nem fog tartani.

4.    A vastag pánt kulcsfontosságú. Ha túl vékony, akkor a melled súlyától be fog vágni a válladnál, ami nemcsak kényelmetlen, de nem is túl szép látvány.

5.    Felejtsd el a tartás nélküli, rögzítetlen háromszögmelltartókat, azokat tényleg csak dísznek találták ki, a funkciójuk kimerül a mellbimbó takarásban. Nagy mellre pedig az bizony kevés.

6.    Ha mellrész alatti alsó pánt vastag, akkor nem muszáj a merevítős (halszálkás) megoldás.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top