Öltözködjünk

Itt az új őrület, Magyarországon is hódít a ruhacserebere

Az Egyesült Államoktól Ausztráliáig már meghódította a fiatal nőket, április óta pedig a magyar lányok is felfrissíthetik a gardróbjukat anélkül, hogy súlyos összegeket kéne rászánniuk.

Itt az új őrület, Magyarországon is hódít a ruhacserebereA rendezvény lényege a következő: a résztvevők elhozzák a megunt, de kifogástalan állapotban lévő ruháikat, és cserébe válogathatnak azokból, amiket a többiek hoztak magukkal. Öt ruha a minimum, de bármennyit is hoztál, haza csak eggyel kevesebbet vihetsz. A megmaradt darabokat ugyanis a Magyar Máltai Szeretetszolgálat osztja szét a rászorulók között.

Ha tehát úgy érzed, hogy ideje lenne beszerezni néhány új darabot, de épp egy filléred sincs, akkor látogass el június 18-án a Cosmopolitan harmadik ruhacserebere-akciójára a Show-Room Rendezvényházba (XIII. kerület, Lomb u. 16.). Unatkozni biztos nem fogsz, mert a csereakció mellett a szervezők színes programokkal is várnak.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top