Öltözködjünk

A makkos cipő népszerűbb, mint a tűsarkú

A világ legjelentősebb közösségi divatoldala, a Polyvore önjelölt stylistjai makkos cipőt és kockás inget adnának a nőkre, és odavannak Kim Kardashianért.

A makkos cipő népszerűbb, mint a tűsarkúA felhasználók által összeállított divatkollázsokban az elmúlt időszakban leggyakrabban a lapos, bebújós lábbelik – mokaszinok, makkos cipők –, a szegecses övek, a pöttyös és kockás ruhadarabok, a fényes anyagú leggingszek és a tollas fülbevalók szerepeltek. A tűsarkú cipők viszont meglepő módon nem tudtak bekerülni még az első húsz legfelkapottabb elem közé sem.

A oldal regisztráltjainak körében jelenleg a legnépszerűbb stílusikonok Kim Kardashian és Olivia Palermo valóságshow-hősnők, A pletykafészek című sorozat két sztárja, Leighton Meester és Blake Lively, valamint Chanel Iman és Coco Rocha szupermodellek, és persze az elmaradhatatlan Victoria Beckham. A Middleton lányok viszont a tűsarkú cipők sorsára jutottak: egyáltalán nem szerepelnek az első húsz helyezett között.  

 

 
A makkos cipő népszerűbb, mint a tűsarkú
 
A makkos cipő népszerűbb, mint a tűsarkú
 Blake Livley-ból ikon lett…  …Pippa viszont lemaradt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top