Öltözködjünk

Victoria Beckham pénztárcabarát kollekciót dob piacra

Victoria Beckham divatcége – szerintük – megfizethető árfekvésű kollekcióval jelentkezik jövőre. Persze kinek mi a megfizethető...

Victoria Beckham pénztárcabarát kollekciót dob piacra Egy Victoria Beckham kollekciójából származó ruha jelenleg átlag 3000 fontba, azaz nagyjából 875 000 forintba kerül, ami nyilván erősen behatárolja a márka célcsoportját. A divatikon azonban nyitni szeretne a szélesebb vásárlói rétegek felé, ezért úgy döntött, hogy jövő tavasszal piacra dob egy kedvezőbb árfekvésű kollekciót is.

Beckhamné divatcége persze továbbra sem a tömegdivat-márkákkal szeretne konkurálni. A tervezett  „pénztárcabarát” kollekció legolcsóbb darabjai is 375 fontba, azaz közelítőleg 110 000 forintba kerülnek majd, a legdrágábbakért pedig akár 995 fontot, azaz 290 000 forintot is elkérnek majd.

A kollekcióról tudható még, hogy kifejezetten „csajos” lesz: az elsősorban dark-goth stílusban nyomuló tinilányok körében népszerű képregényhős, Emily The Strange (Furcsa Emily) ihlette.

„A legkülönbözőbb alkattal és testméretekkel rendelkező lányoknak és asszonyoknak ajánlom majd a ruhákat. Azoknak, akik szeretik a kevésbé szűk, feszülős és strukturált darabokat. Ezeket a holmikat nap kényelmes lesz viselni, hordhatod őket akár lapos cipővel, de tűsarkúval is, mindenképp nagyszerűen fogsz bennük kinézni” – nyilatkozta Victoria a WWD divatmagazinnak.

 

Victoria Beckham pénztárcabarát kollekciót dob piacra
Victoria Beckham pénztárcabarát kollekciót dob piacra
Victoria Beckham pénztárcabarát kollekciót dob piacra
 Forrás:dailymail.co.uk

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top