Öltözködjünk

Így öltözik az ország kedvenc műsorvezetője

Ördög Nóra gardróbja olyanoknak lehet példaértékű, akik csajosan, de mégis sportosan szeretnek öltözni, gyűlölik túlkombinálni a dolgokat, és mindezek mellé körte az alkatuk. Megmutatjuk, hogyan másold le a műsorvezető ruhatárát!
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

Munkába kényelmesen
A halvány bézsárnyalatok kicsit sötétebb bőrű és hajú csajoknak állnak igazán jól, világos, sápadt bőrszín mellé kötelező az erőteljes smink. Nóra alkatához tökéletesen passzol a félcsípő nadrág, ami „körte csajoknak” követendő példa. A felsőtest megnyújtásáról és ezáltal a csípőrész optikai keskenyítéséről a hosszan hagyott sál is gondoskodik. A zakó ennél se rövidebb, se hosszabb ne legyen, ugyanis mindkét megoldás előnytelen.

Így öltözik az ország kedvenc műsorvezetője

Amire figyelj:
–    A szetten belüli fehérek árnyalata egyezzen;
–    jó, ha a felsőrész vállrésze díszített, ez kiemeli a vállakat és arányosabbá teszi a testet;
–    az öv ne legyen túl vastag, az ugyanis szélesíti a csípőt.

Laza elegancia
Nóra munkán kívül ritkán öltözik csinibabának, az egyszerű megoldások híve. Egy-két jól eltalált fazon és hangsúlyos kiegészítő határozza meg a szettjei stílusát. A szín ismét fehér, ami szinte megköveteli a barna bőrszínt. Kiegészítőnek pedig jöhet minden, ami nagy és arany, ugyanis a fehér bármelyik árnyalata jól érvényesíti a markáns kiegészítőket. Ha valaki nem talál magának ilyen overallt, akkor választhat külön nadrágot és felsőrészt, de arra fontos figyelni, hogy nem jó, ha az anyag vagy az árnyalat eltér egymástól.

Így öltözik az ország kedvenc műsorvezetője

Amire figyelj:
–    A teljes fehér szettek erősítik az alkatot;
–    a kiegészítők vagy csak fehérek, vagy csak ezüstök legyenek (bár ez a szabály már visszavonulóban van, a fémek keverése azonban nehéz, jobb nem kockáztatni);
–    lakkozott lábkörmök nélkül egy tapodtat sem!

Csizmában
Nyárra csizmát húzni merész vállalkozás, de mostanra már több cég gyárt kifejezetten nyári darabokat, amelyek vékonyabb anyagból készülnek. Ami fontos, hogy csak bőrből készült fazonok jöhetnek szóba. Még ezekben is melege lesz a lábnak, de legalább a szomszédok este sem akarnak elköltözni. Szürke ruha mellé kötelező a színes kiegészítő, ami kicsit javít az egyébként önmagában elég unalmas színen.

Így öltözik az ország kedvenc műsorvezetője

Amire figyelj:
–    Ha széles a csípőd, ne vegyél a ruhához övet, mert vastagítani fogja a csípőrészt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top