Öltözködjünk

Takarékos gardrób – hordj télen is nyári ruhát!

Maxiruhát csak nyáron? Miniben megfagynál januárban? Megmutatjuk, hogy a takarékosság jegyében, hogyan emeld át a nyári ruháidat a zimankóba.

Szeretnénk, de sajnos nem engedhetünk meg magunknak minden szezonban egy teljes ruhatárcserét. A minőségi csizmák és kabátok ugyanis pont annyira drágák, hogy azok megvétele kimeríti a büdzsét. Ilyenkor nem marad más, mint téliesíteni a nyári holmikat.

Nyáron pánt nélkül…

Ősszel pedig zakóval hordhatjuk a maxiruhákat. Nyugodtan alá lehet venni egy harisnyát, fázósabbaknak pedig akár cicanadrágot is. Aki pedig még mindig fázik, az húzzon színben hozzáillő tapadós garbót. Erre pedig jöhet zakó, minél színesebb annál jobb és néhány feltűnő kiegészítő. Magas csajok hordhatják lapos cipővel is, alacsonyaknak viszont kötelező lesz a magas sarkú platform csizma.

Takarékos gardrób – hordj télen is nyári ruhát!


Nyáron miniruha

Télen pedig tunikaként lehet hordani a legtöbb combközépig érő ruhát. A lényeg, hogy szűkszárú farmerrel vagy más vászonnadrággal kombináljuk, ugyanis a bővebb szár nagyon erősíti a csípőt és a combokat. A tunika szűk nadrág kombináció jól működik bokacsizmával és egy rövidebb állású kabát is kötelező tartozéka. Akinek pedig túl komor lenne a fekete-fehér párosítás az pirossal, pinkkel vagy akár zölddel is kombinálhatja.

Takarékos gardrób – hordj télen is nyári ruhát!


Nyáron is ruha

És télen vagy ősszel is, csupán szandált és a többi nyári kiegészítőt kell lecserélni. A ruha fölé jöhet egy bővebb szabású megkötős kardigán, ami kiemeli a derék vonalát a balerina, vagy tűsarkú helyett pedig egy térdig érő csizma. Aki kacérabb szettben gondolkodik, az kombinálhatja valamilyen színes harisnyával és színben ahhoz passzoló kiegészítőkkel, a limezöld nem rossz megoldás.

Takarékos gardrób – hordj télen is nyári ruhát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top