Öltözködjünk

Bizsu fülbevalón is spórol Kate Middleton

A hercegnő újra bebizonyította, hogy nem híve a felelőtlen költekezésnek. Még egy bizsufülbevalót sem vesz meg feleslegesen.

Kate-ről tudható, hogy szívesen viseli a hétköznapi emberek számára is elérhető, középkategóriás divatmárkák termékeit, ezért nem is okozott különösebb megrökönyödést, amikor – nem először – betért a hercegi pár londoni otthona, a Kensington-palota közelében található Topshop üzletbe. 

Kobaltkék blézert és pöttyös szoknyát választott
Kobaltkék blézert és pöttyös szoknyát választott

 

A szemtanúk szerint a hercegnő ugyanúgy viselkedett, mint bármelyik vásárló; leakasztott néhány ruhát, majd felpróbálta őket, végül egy 65 fontos – azaz nagyjából 22 000 forintos – kobaltkék blézer és egy 38 fontos – azaz 13 000 forintos – pöttyös ceruzaszoknya mellett döntött. Elidőzött a kiegészítők polcánál is, ahol először két, darabonként 8,50 fontba – vagyis alig 3000 forintba – kerülő bizsu fülbevalót is kiválasztott, ám fizetés előtt a pénztárnál végül az egyiket visszaadta, és csak a másikat vette meg.

EZta fülbevalót megvette
Ezt a fülbevalót megvette…

 

... ezt viszont inkább nem
...ezt viszont végül mégsem

 

 

Az esetről egy az üzletben épp jelen lévő divatblogger számolt be, aki pontosan dokumentálta, milyen darabokkal távozott a hercegnő. Miután a bejegyzés megjelent, Kate rajongói alig egy nap alatt elkapkodták szinte a teljes készletet azokból a holmikból, melyekből Kate is vásárolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top