Öltözködjünk

Vénlánynak öltöztették a magyar szépségkirálynőt

Szunai Linda, a Miss World Hungary címének büszke tulajdonosa a londoni Miss World versenyen kimondottan visszafogott ruhával és produkcióval fogja halálra untatni a zsűrit és a közönséget.
A szervezők valószínűleg tanultak Lipcsei Betta hibájából és nem merték megkockáztatni, hogy Szunai Lindára is hasonlóan merész, vagy éppen ciki népviseletet adjanak. A Miss World Hungary idei győztese ezért hagyományos népviseletben fogja képviselni országunkat a nemzetközi versenyen, és tűzpálcás mazsorettbemutató helyett inkább egy egyszerű üveges táncra szavazott. Hogy a kettőt jobbra, egyet balra és a 13 rakott szoknya hányadik helyre lesz elég, még nem tudni, mindenesetre nehéz eldönteni, hogy ez, vagy a tükörbársony hasvillantós népviselet a cikibb. Egy biztos, a hazai versenyzők ruháiért felelős Makány Mártát nagy valószínűséggel leváltották, ugyanis Szunai Linda ruháit már Benes Anita divattervező készíti.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top