Öltözködjünk

Valóra vált a nők álma: itt a cserélhető sarkú cipő

Az "álomcipő" reggeltől estig komfortos viselet, ugyanakkor sikkes, és szinte bármilyen alkalomra passzol. Ráadásul létezik.

Egész nap kényelmes a cserélhető sarkú cipőEgy amerikai tervezőpáros, Candice Cabe és Nadine Lubkowitz alkotta meg a Day2Night cipőt, amely egy tipikus női problémára kínál megoldást: inkább csinos, vagy inkább kényelmes cipőt vegyek fel? 

A lábbelihez 5 különféle magasságú cipősarok tartozik, amelyek néhány mozdulattal cserélhetőek a rugalmas talpú cipőn. Ha például tömegközlekedéssel jársz munkába, elég, ha reggel felteszed a 2 centis törpesarkakat, így nem kell tűsarkakon egyensúlyoznod a buszon, és a gyaloglás is könnyebb lesz. A munkahelyeden aztán magasabb sarokra válthatsz, így máris elegánsabb lesz a megjelenésed. Ha pedig még esti programod is van, akkor sem kell másik cipőt húznod, elég ha felteszed a legmagasabb sarkat, és kész is az alkalmi cipőd.

 

Egész nap kényelmes a cserélhető sarkú cipő

 

A lábbelit egyelőre kísérleti jelleggel dobták piacra az Egyesült Államokban és egyféle modell, a képen látható nyitott orrú, fekete változat kapható belőle. Egy pár 149 dollárba, azaz nagyjából 33 000 forintba kerül. Ha a termék sikeres lesz, a gyártó további modelleket is piacra dob majd.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top