Öltözködjünk

Az Olsen ikrek megelőzték a Middleton lányokat

Mary Kate és Ashley a legstílusosabbak, így ők szerepelnek a Vogue különszámának címlapján, amelyben híres lánytesók szálltak harcba a "Legjobban öltözött" címért.

Az Olsen ikrek többek között a Middleton lányokat, valamint Beyoncé és Solange Knowles-t is megelőzték a Vogue stílusversenyében. Mark Holgate, a Vogue speciális kiadásának főszerkesztője így kommentálta a döntést: „Melyik testvérpár sikkesebb, stílusosabb, lazább és eredetibb, mint Mary Kate és Ashley? Elképesztően elegánsak.”

 
Mary Kate és Ashley Olsen
Mary Kate és Ashley Olsen
Fotó: http://www.vogue.com
 
Beyoncé és Solange Knowles
Beyoncé és Solange Knowles
Fotó: http://www.vogue.com
 
Kate és Pippa Middleton
Pippa és Kate Middleton
Fotó: http://www.vogue.com

A Vogue szakembere szerint nem számít, hogy az ikrek a múltban nemegyszer szerepeltek a rosszul öltözöttek listáin: „Nincs senki, aki megmondja, mit vegyenek fel. Hogy ez a trendi, ezt kellene hordanotok. Mindez belülről jön náluk, ösztönösen” – dicsérte Holgate az Olsen ikreket, akik egyébként két népszerű divatmárka, a The Row és az Elizabeth and James tulajdonosai.

A főszerkesztő szerint ugyanakkor leginkább Kate és Pippa Middletonnak köszönhető, hogy ez a testvérek éve volt. Holgate szerint a hercegnő és húga például megteremtették a saját szoknyahosszúságukat, ami elég rövid ahhoz, hogy egy idősebb királyi családtag ne engedhesse meg magának, de elég hosszú, hogy kellően decens maradjon ülve vagy lehajolva is.

A Vogue szakemberei a különszám szerkesztése során olyan híres testvéreket kerestek, akik jól néznek ki együtt és külön-külön is. A legstílusosabbak között szerepelt Beyoncé és húga, Solange is, akik szintén azt bizonyítják, hogy mennyire különböző és egyedi tud lenni a testvérpárok megjelenése. És előkelő helyen végzett a stílusversenyben a négy Courtin-Clarin lány is, akik a francia kozmetikai cég, a Clarins alapítójának unokái.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top