Öltözködjünk

Lady Gaga kalaptervezőjétől rendelt Kate Middleton

A hercegné újra szabályt szeg: a királyi család körében legkevésbé sem kívánatos forrásból szerzi be ünnepi kalapját.

Lady Gaga kalaptervezőjétől rendelt Kate MiddletonKatalin hercegné Piers Atkinson kalaptervezőt kérte fel arra, hogy készítsen számára egy fejfedőt, melyet egy igen jelentős eseményen fog viselni, amikor is elkíséri II. Erzsébetet a júniusban megrendezendő gyémántjubileumi körútjára.

Piers egyik kreációja
Atkinson egyik kreációja

A megbízás több szempontból is igencsak meglepő. Egyrészt, mivel a kreátor kifejezetten extravagáns, bizarr kalapokat tervez, melyeket többek között Lady Gaga és Rihanna is előszeretettel és meggyőződéssel hord, a cambridge-i hercegné fején viszont minimum nehéz őket elképzelni. Másrészt pedig, mivel Atkinson többször is nyilvánosan kritizálta – többek között beltenyészetnek nevezte – az angol királyi családot. A kalaposnő egy sajtónyilatkozatában ráadásul hangot adott annak is, hogy szerinte a britek nem elég fogékonyak olyasfajta eredetiségre, mint amit például ő képvisel.

Idegenkedése ellenére Atkinson a hírek szerint mégiscsak elfogadta a hercegnétől érkezett megrendelést. A magunk részéről kíváncsian várjuk, mi lesz ebből…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top