Öltözködjünk

Angol zászlónak öltöztek Middletonék a gyémántjubileumon

Katalin hercegnőnek nemcsak családja nőtagjaival, de még Kim Kardashiannal is sikerült összeöltöznie.

II. Erzsébet vasárnapi gyémántjubileumi ünnepségére átgondolt koncepció szerint öltöztek fel a királyi család és a rokonság nőtagjai. Katalin hercegné piros, húga, Pippa kék, míg édesanyjuk, Carole fehér ruhát viselt. II. Erzsébet az alkalomhoz méltó módon gyémántosan ragyogó fehérbe öltözött, Károly herceg neje, Kamilla pedig úgy festett, mintha egy jelmezbálon a jubileumát ünneplő királynőnek akart volna öltözni – még a kalapja és a frizurája is igen hasonló volt az uralkodóéhoz. 

Pippa, Kate, II. Erzsébet, Carole és Kamilla
Kék, piros, fehér – Pippa, Kate, II. Erzsébet, Carole és Kamilla

A színválasztás mindenesetre egyikőjük részéről sem volt véletlen, hiszen fehér, a piros és a kék az angol zászló színei. Bár Katalint korábban megkérték, hogy az ünnepségeken öltözzön visszafogottabban, hogy megjelenésével ne nyomja el a királynőt, végül azért mégiscsak az ő szettje volt a legfeltűnőbb. 

Kate és Kim
Kate és Kim Kardashian

 

Az élénkpiros ruha az Alexander McQueen divatház kollekciójából való, ami ilyen szempontból nem meglepő választás, hiszen a hercegné imádja a brit luxusmárkát, olyannyira, hogy még az esküvői ruháját is a divatház vezető kreátora, Sarah Burton tervezte. És bár a kreáció kifogástalanul elegáns volt, a divatmagazinok mégis találtak rajta kritizálni valót, nevezetesen, hogy a nem épp jó hírű amerikai fenékceleb, Kim Kardashian már viselte korábban a ruha ujjatlan változatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top