Öltözködjünk

Elkészült a ruha, ami sosem megy ki a divatból

Ha eleged van a mintából, vagy már nem elég trendi, elég csak kioldani és újrafesteni.

Fioen van Balgooi holland tervező és a Refinity ügynökség együttműködéséből született meg ez a különleges koncepció, melynek alapja egy egyszerű, semleges szabású ruha, amire speciális tintával festhetünk saját elképzeléseink, ízlésünk szerint, vagy – a kevésbé ügyes kezűek – előregyártott nyomatokat is készíthetnek. A festék egy sima, mosószeres mosástól nem jön ki, tehát tisztíthatjuk a holmit, viszont ha megunjuk a mintát, akkor az e célra kifejlesztett oldószerrel eltávolítható, és visszakapjuk az üres felületet, amit újra dekorálhatunk.

Elkészült a ruha, ami sosem megy ki a divatból

 

A ruha így akár több szezonon át is szolgál, hiszen nem kell félretennünk csupán azért, mert ráuntunk, vagy mert kiment a divatból: a szezon trendjeinek megfelelő színekkel, motívumokkal újra és újra aktuálissá tehetjük. A dizájn célja a pazarlás visszaszorítása azzal, hogy ugyanazt a ruhát hasznosítjuk újra, így kevesebb pénzt költünk új cuccokra, és kevesebb feleslegessé vált ruhánk halmozódik fel.

Szerintünk nagyon klassz ötlet, alig várjuk, hogy egy gyártó lecsapjon rá és lehessen kapni.

Te vennél ilyen ruhát?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top