Öltözködjünk

Saját üzletébe is túl szexi volt a márka reklámja

Sem az utcán, sem a taxik hátsó ülésén nem tolerálják az amerikaiak a szexet. Állóképen sem.

Saját üzletébe is túl szexi volt a márka reklámjaÚgy tűnik, meztelen képei miatt újabban nem Harry Herceg az egyetlen, aki komoly bajba került. Pórul járt a Brian Atwood cipőmárka is: a Madinson Avenue-n található üzletük elől el kellett hogy távolítsák az óriásplakátjukat, mert az épület tulajdonosai szerint zavarja a közt a meztelen testek és a szexuális felhangok látványa.

A letiltott képen a Victoria’s Secret modellje, Candice Swanepoel szerepel egy fűzőben, harisnyában és leopárdmintás magassarkúban, amint két, látszólag meztelen, szép testű férfival viháncol. Ez azonban nem az egyetlen kampányfotó, melyet a 2012-es őszi–téli szezonra készítettek Mert Alasszal és Marcus Piggott-tal.

A balhét kiváltó képet persze már lecserélték egy sima női láb képére, mely már megfelelőnek bizonyult a ház imázsának. A reklám filmverziója viszont szintén Swanepoellel készült, és szintén nem túl szende. Ebben csupán egy csizmát visel és pornót néz. Ezt úgy tervezték, hogy New York-i taxik hátsó ülésén fogják vetíteni, de – és ezúttal talán valóban érthető okokból kifolyólag – már ezt is letiltották.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top