Öltözködjünk

A szusi öltöztet

Neked való, ha érezted már úgy, hogy szívesen lennél rizs a szusiban…

Itt a szusiruhaEmberi hajból, fenyőtobozokból, törött kínai porcelánból, műtőskesztyűkből, sőt tehenek mellbimbóiból is varrtak már ruhát, és persze Lady Gaga húsruháját sem tudtuk még feledni. 

A londoni Central Saint Martin Főiskola divattervező szakának egyik végzős hallgatója, George Nemsadze azonban még a felsoroltakhoz képest is tudott újat mutatni: noriból, vagyis a szusi készítésekor használatos tengerialga-lapok felhasználásával készített ruhakollekciót.

A tervező egy sajtónyilatkozatában elmondta, hogy az algalapok színárnyalata és ékszerszerű fénye ragadta meg, mely egyszerre természetes és ragyogó, ezáltal tökéletesen megfelel a 2013-as tavaszi–nyári trendeknek is. Arról azonban már nem beszélt, hogy a kreációk mennyire tartósak.

A kollekciót mindenesetre a szeptember 14-én kezdődő londoni divathét ideje alatt a négycsillagos Park Plaza Hotel éttermében állítják ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top