Öltözködjünk

Lagerfeld szerint szexi Kate Middleton anyja

Karl Lagerfeld ismét nyilatkozott, és most sem hagyta ki a lehetőséget, hogy megbotránkoztasson.

Legerfeld szerint szexi Kate Middleton anyja

Karl nem kíméli a királyi család beházasodott részét: a minap még azzal volt tele a sajtó, hogy az idős divattervező először elismerően nyilatkozott Kate Middleton testvérének, Pippának a testéről, majd hozzátette, jobb is, hogy a hátsó feléről híresült el, mert az arca úgysem tetszik neki.

Ha ez még nem lett volna elég, most, bár dicséri a mamát, azért némi kritikát  nyilván belefűzött a mondandójába: „Szerintem Carole nagyon szexi. Az anya szexibb, mint a lányok. Tele van élettel; ahhoz képest, hogy ötven körül lehet, nagyszerű nő. Tele van energiával” – mondta Lagerfeld az olasz Grazia magazinnak.

Most már csak azt várjuk, hogy mikor mond majd véleményt a királynőről, vagy esetleg Károly hercegről, akin aztán tényleg szinte bármit lehet kritizálni, a ruháit leszámítva. Ha pedig túl messzire menne, legfeljebb majd ráfogja, hogy a macskája twittelte ki a véleményét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top