Öltözködjünk

Újra divat a fehér tűsarkú

Visszatért a nyolcvanas évek egyik legmacerásabb cipőtrendje.

Hosszú évekig csupán a kellőképpen mazochista hajlamú menyasszonyok körében volt igazán trendi a hófehér, hegyes orrú tűsarkú, újabban azonban neves cipőtervezők kollekcióiban és olyan divatikonok lábán is felbukkant, mint például a civilben is cipőmániás Sarah Jessica Parker, vagy a földkerekség legjobban öltözött nőjének választott Gwyneth Paltrow. A világ első számú divatmagazinja, a Vogue pedig legutóbbi számában írta meg, hogy a fehér tűsarkú cipő tökéletes választás az idei őszi–téli (!) szezonra. 

Gwyneth paltrow és Sarah Jessica Parker is felhúzta
Gwyneth Paltrow és Sarah Jessica Parker is felhúzta

 

Már akinek. Az említett hírességeknek például nyilvánvalóan, viszont nekünk, akik gyalogolunk, (tömeg)közlekedünk, még a tavaszi–nyári hónapokban sem kimondottan praktikus egy olyan cipő, amin gyakorlatilag már néhány lépés megtétele után bosszantó, sötét csíkok keletkeznek, nem beszélve arról, ha véletlenül lehúzzuk a sarkát…   

A magunk részéről tehát nem örülünk különösebben annak, hogy újra a divat fősodrában üdvözölhetjük ezt a lábbelit. Azt pedig csak remélni merjük, hogy a fehér tűsarkú csizma nem jön újra divatba, mondjuk a jövő nyárra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top