Öltözködjünk

Visszatér a kucsma

A filmrajongók és a fázós fejűek örülhetnek. A szibériai hőmérsékletekhez autentikus fejfedő dukál.

A műszőrme kabátok, gallérok és mellények továbbra is divatban vannak, ezen a télen pedig becsatlakozik melléjük a kucsma is. A szőrös fejfedő több neves divatház aktuális téli kollekciójában is megtalálható, de a fast fashion márkáknál már az olcsóbb változatokhoz is hozzá lehet jutni.

Ne bundával hordd!
Ne bundával hordd!

A hatvanas évek közepén a Doktor Zsivágó című film hozta divatba az orosz kucsmákat, a szakemberek szerint pedig az Anna Karenina legújabb filmfeldolgozása, melyet világszerte ezekben a hetekben mutatnak be, újra felélesztheti a trendet.

Ha úgy döntesz, hogy kucsmát szeretnél hordani, lehetőleg ne halmozd magadon a szőrméket, tehát ne bundával viseld! Sokkal ízlésesebben mutat egy egyszerű szövetkabáttal, ráadásul a szett így a fabric blocking irányzatnak is tökéletesen megfelel.

Úgy igazán szexi, ha hosszú loknik kandikálnak ki alóla. A tél viszont különösen fenyegeti a hajhagymákat. Mit lehet tenni? A Válaszkereső.hu megmondja!


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Visszatér a kucsma

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top