Öltözködjünk

Újra divatba jön a nagyi fürdőruhája

Bikini, trikini vagy tankini helyett a trendi nők idén egyrészes fürdőruhában süttetik magukat.

Újra divatba jön a nagyi fürdőruhája Bár a nyár még arrébb van, azt már lehet tudni, hogy idén az egyrészes fürdőruha lesz a menő. A holmi olyan divatházak kollekcióiban bukkant fel, mint például a Chanel vagy Michael Kors, de a téli hónapokban tengerpartokon ejtőző hírességek közül is egyre többen választják ezt a fazont, így például Kate Moss, Beyoncé, sőt még a pucér testfelületeit egyébként nagy előszeretettel mutogató Rihanna is.

Az egyrészes fürdőruhákon belül is a negyvenes-ötvenes éveket idéző, úgynevezett pin-up stílusú modellek lesznek a legdivatosabbak, vagyis hasonló darabok, mint amilyeneket nagyanyáink hordtak annak idején.

Az egyrészes fürdődresszek divatjának örülhetnek azok, akiknek akad némi „takargatnivalójuk” has-derék tájékon. A divatipar azonban nem túl jól időzítette az irányzat visszatértét, ugyanis ezzel párhuzamosan a világos, áttetsző ruhadarabok és a hasvillantós felsők is divatba jönnek, ezekben pedig közszemlére kerül a fürdőruha alatt fehéren maradt bőr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top