Öltözködjünk

Aranyorrú cipő a sztárok új kedvence

Tavaszra nálunk is divatba jön az aranyorrú tűsarkú.

Az aranyorral díszített cipőket az ötvenes években a legendás tervező, Coco Chanel hozta divatba. 2013-ban a trend visszatér.

Az aranyorrú lábbelik tavaly a londoni divathéten neves divatházak, például a Louis Vuitton, Giuseppe Zanotti vagy Christian Louboutin kollekcióiban bukkantak fel, ezt követően pedig ezek a modellek szinte azonnal az élvonalbeli női hírességek – többek között Gwyneth Paltrow, Heidi Klum, Kristen Stewart vagy Rihanna – „kötelező” viseletévé váltak.

A sztárok már ilyet hordanak
A sztárok már ilyet hordanak

Idén tavaszra persze már nem csupán a luxusdivatházak, hanem a megfizethetőbb tömegmárkák is kihozzák az aranyorral díszített magas sarkú cipőket, tehát ha akarunk, akár mi is beszerezhetünk majd egypárat.

Az ilyen típusú lábbelik passzolnak a klasszikusan nőies és a maszkulin stílusú öltözékekhez is, arra viszont oda kell figyelnünk, hogy aranyfényű ékszerekkel és kiegészítőkkel kombináljuk őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top