Öltözködjünk

Fekete is lehet a franciamankűr

Ha unod a francia manikűrt, de piros körmöket sem tudsz elképzelni magadon, válaszd a hagyományos stílus fekete változatát.

Fekete is lehet a franciamankűrHol van már a gyöngyházfényű, rózsaszín körömlakkok ideje? Letűnt: most a különféle bársony, kaviár, beton, illetve matt hatású lakkok a divatosak.

Ennek megfelelően az egyik legnépszerűbb manikűrt, a franciát, ahol a köröm természetes, illetve a természetesnél egy kicsit rózsaszínebb vagy bézsebb, a köröm hegye pedig fehér, elkezdték feketében is elkészíteni a világ vezető manikűrösei, és azonnal divatba is jött.

Ez a minta persze bután, illetve túl avantgárdul nézne ki fehér körömvégekkel, pirossal pedig divatos volt ugyan, de túl közönséges. A feketének a matt, illetve fényes változatával viszont, ha kicsit merész is, semmiképpen sem nevezhető sem cicababásnak, sem közönségesnek, viszont nem is unalmas.

Fekete is lehet a franciamankűr

Azt magunk dönthetjük el, hogy a köröm kisebb vagy nagyobb részét festjük a matt lakkal, de talán egy kicsit kifinomultabb, ha csak a köröm végei fényesek. Ezt a dizájnt egy franciamanikűr-sablonnal, vagy egy kis kézügyességgel könnyen előállíthatjuk magunk is, és az esküvőit leszámítva, minden ruhához illik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top